Jorjo 8 #1 Публикувано 11 Ноември, 2010 Смятам да си купувам Неkо или AirClima.Ако някой с CR-V има такива да каже добре ли изглеждат,лесно ли се монтират,затрудняват ли стъклата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #2 Отговорено 12 Ноември, 2010 Другата седмица ми пристигат на ClimAir, но за Акорд. За Heko съм чувал и хубави и лиши отзиви и затова реших да заложа на по-доброто. На едно клипче гледах тестове на Heko, ClimAir и някакви Италиански, най-фрапантното беше, че Heko-то го изгубиха на магистралата. Клипа е на швабите и като цяло си хвалят техния продукт, но пък може да помогне с избора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #3 Отговорено 15 Ноември, 2010 (Редактирано) Смятам да си купувам Неkо или AirClima.Ако някой с CR-V има такива да каже добре ли изглеждат,лесно ли се монтират,затрудняват ли стъклата?Имах такива, мисля че излишно ще си дадеш парите, стават много шумни още след 60-70 км говоря на затворени стъкла се чува свистене на въздуха от тях, левия определено ми пречеше на видимоста при ляв завои, все се надигах малко за да видя какво е закрил. Иначе като изработка и качество са чудесни, не са някви щръкнали и грозни. Монтират се елементарно, но пък затръдняват и движението на стъклото когато е затворено до краи. С две думи фаидата от тях е по малка от минусите които носят с себе си. Ако продължиш да си навит, ще те свържа с човек които има за 4 те връти един чисто нов комплект ще ти го продаде на супер цена и няма да се налага да чакаш 1 месец доставка и тои ги свали поради същите причини ама аз не го послушах и си купих Редактирано 15 Ноември, 2010 от Слави CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове