Jump to content
Jorjo

Ветробрани Хеко?

Recommended Posts

Смятам да си купувам Неkо или AirClima.Ако някой с CR-V има такива да каже добре ли изглеждат,лесно ли се монтират,затрудняват ли стъклата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другата седмица ми пристигат на ClimAir, но за Акорд. За Heko съм чувал и хубави и лиши отзиви и затова реших да заложа на по-доброто. На едно клипче гледах тестове на Heko, ClimAir и някакви Италиански, най-фрапантното беше, че Heko-то го изгубиха на магистралата. Клипа е на швабите и като цяло си хвалят техния продукт, но пък може да помогне с избора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смятам да си купувам Неkо или AirClima.Ако някой с CR-V има такива да каже добре ли изглеждат,лесно ли се монтират,затрудняват ли стъклата?

Имах такива, мисля че излишно ще си дадеш парите, стават много шумни още след 60-70 км говоря на затворени стъкла се чува свистене на въздуха от тях, левия определено ми пречеше на видимоста при ляв завои, все се надигах малко за да видя какво е закрил. Иначе като изработка и качество са чудесни, не са някви щръкнали и грозни. Монтират се елементарно, но пък затръдняват и движението на стъклото когато е затворено до краи. С две думи фаидата от тях е по малка от минусите които носят с себе си. Ако продължиш да си навит, ще те свържа с човек които има за 4 те връти един чисто нов комплект :D ще ти го продаде на супер цена и няма да се налага да чакаш 1 месец доставка :D и тои ги свали поради същите причини ама аз не го послушах и си купих :D Редактирано от Слави CR-V

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...