chris_barnes 1296 #1 Публикувано 28 Октомври, 2010 Младежи и девойки, време е да се съберем на пункта за Български Плодове Часът на срещата е 13.00 Не забравяйте, че колегата Sisqo ще раздава ключодържателите 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 28 Октомври, 2010 Ей фенове ако дойда с бмв ще ме изгоните ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sisqo 177 #3 Отговорено 28 Октомври, 2010 Ще помоля непотърсилите ключодържателите си да дойдат на месечната среща да си ги получат Аз ще присъствам 100 %. Карам червен Сивик седан 5-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #4 Отговорено 28 Октомври, 2010 Е как да я пропусне човек.Там съм жибката е готова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #5 Отговорено 28 Октомври, 2010 Там съм,часовата разлика ще ни хвани ли за тогава или ще е неделя срещу понеделник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 28 Октомври, 2010 На 31 октомври в 04:00 часът преместваме стрелките 1 час назад. Тоест, сменяме времето вечерта в събота преди да си легнем (или в неделя като станем) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #7 Отговорено 28 Октомври, 2010 ще гледам да прескоча, кофти е че пропуснах поръчката на ключодържателите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILD 0 #8 Отговорено 30 Октомври, 2010 (Редактирано) Пункта за Български Плодове - Слатина бул. Проф. Цветан Лазаров 13 ли е ?За първи път ще идвам и не знам къде се намира !!! Редактирано 30 Октомври, 2010 от WILD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #9 Отговорено 30 Октомври, 2010 Хах, сори. Да, всички месечни срещи са на Булгарплод. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jazzy 0 #10 Отговорено 31 Октомври, 2010 Всички да идват маскирани, да не се правят на приятно разсеяни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #11 Отговорено 31 Октомври, 2010 Jazzy, това значи ли, че може и да не си мия колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aphex 1 #12 Отговорено 31 Октомври, 2010 Хайде към мивките хорааа...на това хубавото време е грехота да не се измие колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #13 Отговорено 31 Октомври, 2010 И к'во... измих я и отдолу лъсна факта, че някой ме е забърсал... и то не един.Както и да е де, срещата беше много постна. Останахме до към 16ч. с Rust и Animal и още един колега, та дойдоха още двамаи си спретнахме една "мини" среща номер 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #14 Отговорено 31 Октомври, 2010 Не мога да се съглася. Имаше много коли, но ти дойде малко късно. Видях доста хора и се попрепекох на слънце Че и карах 2 коли - супер беше Благодаря на колегата Sisqo за ключодържателите! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #15 Отговорено 31 Октомври, 2010 (Редактирано) И к'во... измих я и отдолу лъсна факта, че някой ме е забърсал... и то не един.Както и да е де, срещата беше много постна. Останахме до към 16ч. с Rust и Animal и още един колега, та дойдоха още двамаи си спретнахме една "мини" среща номер 2 Хаха, дам - малко късно дойдохме ама пък среща "2" си стана забавна. Първо идване ми беше и очаквах повече коли, но пак готино си изкарахме. Редактирано 31 Октомври, 2010 от victor_xtz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sisqo 177 #16 Отговорено 31 Октомври, 2010 Благодаря на колегата Sisqo за ключодържателите! Моля, моля пак заповядайте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #17 Отговорено 1 Ноември, 2010 Нещо снимки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #18 Отговорено 1 Ноември, 2010 Само колегата Aphex снима май... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #19 Отговорено 1 Ноември, 2010 Той снима, ама смее ли да ги пусне?! Срещата беше супер..посъбрахме се, а после и хапнахме и пийнахме доволно !!! P.S. И аз благодаря на колегата за ключодържателите !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове