Most_Wanted 180 #41 Отговорено 4 Ноември, 2010 А къде е темата за Видео клипове? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silver Fox 6 #42 Отговорено 8 Ноември, 2010 (Редактирано) Вероятно пак във връзка с ъпгрейда, от днес форума не се изобразява коректно в Opera. icon5.gif и icon7.gif, намиращи се в /style_images/honda/folder_post_icons/ , се изобразяват с резолюция 16 683 x 19 778 пиксела и заемат десетина страници на монитор с резолюция 1920х1200 Освен това от изместването няколко страници вдясно на заглавията на темите, не работят и линковете за тях. Иконите на Warn също липсват, но не само в Opera Редактирано 8 Ноември, 2010 от Silver Fox Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #43 Отговорено 8 Ноември, 2010 Колега, това мисля че вече е проблем "на твоя телевизор". Аз пробвах с Мозила, Опера и ИЕ - все нормално си ми зарежда. Питах и познати и при тях няма проблем. Да не си бутнал някакви настройки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silver Fox 6 #44 Отговорено 9 Ноември, 2010 Колега, това мисля че вече е проблем "на твоя телевизор". Аз пробвах с Мозила, Опера и ИЕ - все нормално си ми зарежда. Питах и познати и при тях няма проблем. Да не си бутнал някакви настройки?Не съм. 2 часа след като писах всичко беше отново наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове