ianiovski 13 #1 Публикувано 24 Октомври, 2010 Ето за какво става на въпрос http://vbox7.com/play:f9d36a31#commentTop . Е*ати Астрата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 24 Октомври, 2010 (Редактирано) дам истина е ,колата е Бургаска а мотора е 600сс ,нормално да няма шанс моторетката Аз се познавам лично с Андрей и колата му е добре направена,около 450 500 коня настройвана е при келеша във Варна.ПП: Скоро ще има дуел моя сивик с/у астрата Редактирано 24 Октомври, 2010 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #3 Отговорено 24 Октомври, 2010 Твоят сивик колко коня е ??? Много ми е интересно разхода на тази астра колко е при нормално каране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 24 Октомври, 2010 (Редактирано) моя сивик не на 1,8 беше 400 коня последно преди да влезе в бокса се караше на 2,45 бара ти прицени Аз правих такова упражнение но с мотор SUZUKI GSXR SRAD 750cc ,но ние се гонихме от 60 80км до края на мойта 3та 200 210 и мотора стоеше отзад ,аз карах на 1,8 бара тогава ПП: въпросната астра има и клип с ламборгини как му пуска мигач и си подминава Редактирано 24 Октомври, 2010 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 24 Октомври, 2010 http://vbox7.com/play:78592c2c Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #6 Отговорено 24 Октомври, 2010 и аз се чудех дали е истина но щом колегата го потвърди...А пък щом Сивика бие 750сс и то не какъв а Сузуку(за мене най бързите мотори) това е адско постижение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 24 Октомври, 2010 Да същия е клипа,представете си колко добре балансирана е колата щом пича сам си снима и кара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #8 Отговорено 24 Октомври, 2010 Изглежда наистина много добре е направена тази астра - браво за което. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #9 Отговорено 24 Октомври, 2010 Чакаме гонка Готин Мачо Наистина за мен ще е интересно да се дръпните, чувал съм че човек с астрата е бил супер пич и въобще не се превъзнасял, за което разбира се мога да го поздравя и чакам дръпка с тебе.И Драгича е в тази категория той дали се е заигравал с астрата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #10 Отговорено 24 Октомври, 2010 ами да и аз я чакам,лятото ме прецакаха майсторите ,сега се надявам вс да е ок ,утре си взимам нови блок ,ще му пусна едни бутала JE Piston с подсилени специални бутални болтове тва онова ще се добави и дано всичко да е наред по колата . Драго едвали ще дойде до Бургас да се пуска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #11 Отговорено 28 Октомври, 2010 Иво битката с теб е неизбежна обещал си ми да не ме биеш с много Астрата е брутална,дано се засечем някъде с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #12 Отговорено 29 Октомври, 2010 Оф как ми се кара ако знаеш вече забравих да карам,дано най сетне стане както аз искам и ще дойда обещал съм ,затова дали ще те бия и с колко само времето ще си покаже ,иначе ще бъде много много интересно 2.0 DOHC VTEC с/у 1.6 SOHC vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #13 Отговорено 29 Октомври, 2010 Според мене никак няма да е интересно ама айде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #14 Отговорено 29 Октомври, 2010 Е Саше колата ми не е чак толкова бавна,едвали ще ми направи големи отсечки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #15 Отговорено 29 Октомври, 2010 Е Саше колата ми не е чак толкова бавна,едвали ще ми направи големи отсечки не бе според мене даже ше го биеш с 40-50 метра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #16 Отговорено 29 Октомври, 2010 Добре бе базикай се с мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mihail4o_ 3 #17 Отговорено 29 Октомври, 2010 чувал съм че човек с астрата е бил супер пич и въобще не се превъзнасялАз съм останал с друго впечатление... ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #18 Отговорено 29 Октомври, 2010 Е Саше колата ми не е чак толкова бавна,едвали ще ми направи големи отсечки не бе според мене даже ше го биеш с 40-50 метра Ебати интригантите А моето Сивиче още малко ще го позасилваме.Вчера му купих нещо,което му липсваше.Ако всичко е по план ще има такива физиономии с пакетче семки в ръчички Очаквам с нетърпение битката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #19 Отговорено 29 Октомври, 2010 Аз попаднах на това клипче, колеги...По принцип е хубаво да се гледат нещата от различни страни. Но, евала на Астрата за вървежа.http://www.vbox7.com/play:6efb460d Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sinoptika 12 #20 Отговорено 30 Октомври, 2010 Аз попаднах на това клипче, колеги...По принцип е хубаво да се гледат нещата от различни страни. Но, евала на Астрата за вървежа.http://www.vbox7.com/play:6efb460dтази астра изби рибата верно ХОНДА си е ХОНДА ама трябва да признаем неуспорумото астрата си понавървява !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #21 Отговорено 30 Октомври, 2010 В това едвали има някой съмнения ,колата е чук !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #22 Отговорено 30 Октомври, 2010 драго знае ли човек може и астрата да успеем да уредим!!! (времето ще покаже) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове