Jump to content
vladrs

хонда сивик 2.0 Tdi 1997 г

Recommended Posts

здравейте,имам един въпрос,но не знам дали е тук мястото да попитам,затова се извинявам предварително ако не е.ще си купувам хонда сивик 2.0 тди 1997 год,и ме интересува дали са им читави двигателите,защото разбрах,че двигателя е на роувър.и дали като цяло колата си заслужава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този двг е едно от малкото неща(да не кажа единственото), при направата, на което Ровър не са си оставили ръцете. Имах Ровър с такъв двг и останах изключително доволен. Икономичен, достатъчно мощен двг, стига да не гониш спортни изяви! Двигателите всъщност са два - 86 к.с. и 105 к.с. Вторият е с интеркулър, но не съм сигурен дали и двата ги монтират на Сивик. Подкрепям избора ти.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за отговора колега,хайде колеги искам информация за този автомобил,може ли някой да ми даде,или от целият форум само един човек му е ясно за какво става на въпрос.надъхайте ме да си я купя моля ви :lol: :lol: :):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде още малко жокериЗадай този въпрос(или просто почети) в Ровър форума.Тук може да видиш товаhttp://forums.hondabg.com/index.php?showto...%BD%D0%BA%D0%B0и всичко друго, което ще ти изкара търсачката, с думичката "англичанка" в заглавието на темите.п.п.Ако решиш да купуваш такава, много внимавай, какво пише в документите за код на двигателя, и какъв всъщност е кода набит на самия двг. 20T2N - 105hp, 20T2R - 86 hp. Нали се сещаш, каква е разликата в данъка.

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хубав мотор е стига да е добре обслужван и на малко километри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...