ANM7 0 #1 Публикувано 19 Октомври, 2010 Здравейте искам да попитам имали 6 серия осветление на пепелника ,жабката и багажника и ако да каде се намират крушките ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Seaman 1 #2 Отговорено 19 Октомври, 2010 Има на пепелника и в багажника,жабката няма лампа.На пепелника се намира от горната му страна,отвътре,а в багажника някаде отстрани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANM7 0 #3 Отговорено 19 Октомври, 2010 Благодаря колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
psp 3 #4 Отговорено 21 Декември, 2010 ако е англичанк има и в жабката, така че не вярвам ако е японка да няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #5 Отговорено 21 Декември, 2010 ако е англичанк има и в жабката, така че не вярвам ако е японка да нямаНе всички англичанки имат в жабката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #6 Отговорено 21 Декември, 2010 аз шеста генерация японка със осветление в жабката (заводско) не съм виждал. но може и да има, не знам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове