MAD DOG 445 #1 Публикувано 14 Октомври, 2010 И специално на моя приятел CLS.Жив и здрав юначе.Много ракия да направиш че много ми се услажда еййййй..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #2 Отговорено 14 Октомври, 2010 (Редактирано) Петко,да си жив и здрав брат мой.Поздрави на всички,които са до теб. Редактирано 14 Октомври, 2010 от Ombre Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #3 Отговорено 15 Октомври, 2010 Благодаря, приятели !Нека всички да сме живи и здрави!Нека да се пооправят работите и в нашата хубава България, че да почнат да се усмихват хората вече .Специални поздрави на всички съименници !П.С. Кокимото, бидоните са пълни с грозде и ферментират в момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #4 Отговорено 15 Октомври, 2010 Що не са пофали вчера бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 15 Октомври, 2010 Мълии .. Пецимото .. изтървал съм та ... голема патерица брат ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #6 Отговорено 15 Октомври, 2010 Мълии .. Пецимото .. изтървал съм та ... голема патерица брат ! Няма проблеми Иво, аз ще ти се реванширам кат' се видим Що не са пофали вчера бе Е,как що - щото трябваше да черпя иначе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #7 Отговорено 15 Октомври, 2010 Няма бе, ние знаем, че нямаш пари, защото и ние нямаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 15 Октомври, 2010 Ооооо, веднага да се впиша и аз, Петко жив и здрав, все така добър и всеотдаен да си. И аз съм на патерица Иво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове