Radko 10 #1 Публикувано 7 Октомври, 2010 http://news.automedia.bg/read/10735.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 7 Октомври, 2010 Сериозно луд е И кара доста добре,явно не му е за първи път :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3 Отговорено 7 Октомври, 2010 Е то,че няма да е за първи път е така,но колкото и добър да е не зависи само от него нали разбирате,че има и други участници в движението и то не малко.Като е решил да се трепи,да се трепи,но не и да застрашава живота на много други. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 7 Октомври, 2010 Аз мисля, че този не е на център въобще Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #5 Отговорено 7 Октомври, 2010 (Редактирано) тва да имаш мотор и то такъв подтиква към такова каране.плюс това адреналина е фул до безобразие.като го направиш веднъж организма почва да го търси постоянно.при алпинистите е същото и така.....евала му за карането.не мисла,че застраши нечий живот,освен собствения Редактирано 7 Октомври, 2010 от W-POWERRRRR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 7 Октомври, 2010 Мина на повече от 5 пешеходни пътеки. Само не казвайте че не е застрашил нечии живот освен своя. Застрашил е доста живот освен своя. Адреналина не го отричам. Яко е. Но алипиниста застрашава само своя живот. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #7 Отговорено 7 Октомври, 2010 Клипове като този ми напомнят колко е кратко разстоянието от живота до смъртта!За пича евала, не са много хората които биха поели този риск Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #8 Отговорено 7 Октомври, 2010 Отначало не беше кой знае какво, ама послее..... Ебаси! Аз с колелото не мога да мина така между тия коли! Мнооого е добър, но само ако имаше късмета някоя от колите съвсем малко да кривне и щеха да му апнат житцето на тоя! Ама там хората не карат на зиг-заг по улицата обикаляйки дупките и тоя явно на тва разчита! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
elsama 1 #9 Отговорено 7 Октомври, 2010 кара много яко ,браво на него .това вече е адреналин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #10 Отговорено 7 Октомври, 2010 До средата на клипа си мислех, че е полуидиот. От там нататък разбрах, че не е полу......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #11 Отговорено 7 Октомври, 2010 До средата на клипа си мислех, че е полуидиот. От там нататък разбрах, че не е полу......... много точно си го написал. ама тоя си е доста добър. имаеше едни моменти кара на зиг заг на милиметри от колите и камионите и то с доста висока скорост, това си е майсторлък, не може да се отрече. абе тези коли не се ли престрояват от една лента в друга, само на право ли карат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_77 1 #12 Отговорено 7 Октомври, 2010 Тоя като го гледам си мисля че не е много добре с главата!Иначе евала,но мисля че просто е извадил късмет на пътя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #13 Отговорено 7 Октомври, 2010 Да,късметлия е.Дрогиран,пиян или луд - все тая.Такива теми и клипове според мен изобщо не трябва да има по форумите.Защото подтикват лесно манипулируемите празноглави младежи към мисли от сорта :"Яаааа,ма то много хора го правят,защо пък АЗ да не го направя?" или "Ооооо,ся ше направя още по-як клип,същото,само че с 200...".Не знам кога някой ще проумее че популяризирането на такива неща е вредно и опасно.Защото масово коефициента на интелигентност на хората клони към минус безкрайност.Утре вашето дете може да пресича някъде където някой снима поредния си идиотски експеримент. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #14 Отговорено 9 Октомври, 2010 (Редактирано) ...Да,късметлия е...късметлия ама до кога ... то веднъж става: просто не всичко зависи от теб ... а грешките на другите могат да са фатални за живота ти! Редактирано 9 Октомври, 2010 от ManiaK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo_conev 4 #15 Отговорено 9 Октомври, 2010 този определено няма да закъснява за работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #16 Отговорено 9 Октомври, 2010 (Редактирано) Колеги, камерата е широкоъгълна и изкривява малко представите колко близо минава, но все пак е ненормален. Дано като си отива да не вземе никой друг с него. Някой път "баба ти Наташа" или "леля ти Ваня" ще реши да смени лентата без мигач и ... Редактирано 9 Октомври, 2010 от manch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #17 Отговорено 9 Октомври, 2010 ееееее не тоя е не човек кефи ме много ама много той не е луд просто е много добър ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #18 Отговорено 9 Октомври, 2010 ееееее не тоя е не човек кефи ме много ама много той не е луд просто е много добър Колкото и да е добър няма никакво оправдание да кара така в града! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinel40 0 #19 Отговорено 9 Октомври, 2010 Явно не му е ясно, че ако падне немогат да го съберат. Вярно че кара много добре, но представете си че излезе някой пенсионер на пътя, с някоя ладичка ( все пак Русия), какво ще стане незнам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #20 Отговорено 9 Октомври, 2010 Добър е, но това не прикрива факта, че е абсолютен идиот! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тавариш-Басов 3 #21 Отговорено 9 Октомври, 2010 (Редактирано) И Ghost Rider не го слуша главата.... http://www.youtube.com/watch?v=7zw5osAveqs...feature=related Редактирано 9 Октомври, 2010 от Тавариш-Басов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #22 Отговорено 9 Октомври, 2010 (Редактирано) http://www.youtube.com/watch?v=Oj0IvABYVKc...player_embeddedМа май и тоя се е наиграл като гос ридера.КОфтито е за другия участник от пътя остава травма за цял живот Редактирано 9 Октомври, 2010 от krasimir_01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове