Jump to content
zora

продавам Civic 1.5l хечбек, 114 к.с. - "малкия V-tec"

Recommended Posts

Продавам си любимата кола.Honda Civic 1.5 iLS VTECГодина: дек. 1995Пробег: 191 000 кмВрати: 2 (3)Категория: ХечбекМощност: 114 к.с.Скоростна кутия: РъчнаДвигател: бензиновЦвят: ЧервенABS, SRSAirbags на двете предни седалкиАлармаЦентрално заключванеЕл. СтъклаЕл. ОгледалаИмобилайзерЕконо - лампа (свети при икономично каране)Серво управлениеАлуминиеви Хонда-джанти 14''ШибидахЗастраховка до юни 2011radio/CD/MP3-player Pioneer, добър звук в колата.Регистрирана в София.Допълнително описание: Невероятна кола, изключително удоволствие е да се кара. В последно време е карана много малко, сменен е акумулаторът. Продава се с допълнителни зимни гуми Pirelli, които са почти нови. Не й е правен тунинг и е карана много благо.Разход на извънградско: 4.8л/100км, засичан неведнъж.Забележки: Дребни забележки по боята. Не-работеща пръскача за чистачката на задното стъкло.ЦЕНА: 3200 ЛВснимки - утре вечертелефон за контакт: 0889 531 224Благодаря на колегата Х А Х О, който ми посочи грешката - колата е "икономичния витек", а не "малкия витек".Двигателят е D15Z6 (Д15З6).Нова цена: 3000 лвНе мога да се оправя с качването на снимките. Ако някой се интересува, може да ми даде имейл на лично и ще ги пратя.Поздрави!Малко уточнение: Колата има капачка от газова уредба, но е на безнин.За кратко е имала газова преди да я купя аз. Аз я имам от 2007-ма и предишните собственици я върнали пак на бензин, след като я купили от тогавашния й собственик, който пък я бил внесъл от Германия.За снимките - след малко пускам обявата в mobile-то и там ще има снимки. Ще дам линк към нея щом я публикувам.Снимките са тук: http://www.mobile.bg/11286548291156646

Редактирано от Al_Capone
Повдигане преди 7-те дни!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като забраната вече е вдигната, мога да кажа, че колата е продадена. Моля модераторите да изтрият темата. Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...