Jump to content

zora

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно zora

  • Ранг
    the unadulterated cat
  • Рожден ден 5.02.1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Място
    софия
  • Интереси
    mountain bike. тенис на маса. плуване. фигурно пързаляне. хонди на 4 колела.
  1. След като забраната вече е вдигната, мога да кажа, че колата е продадена. Моля модераторите да изтрият темата. Благодаря.
  2. Продавам си любимата кола.Honda Civic 1.5 iLS VTECГодина: дек. 1995Пробег: 191 000 кмВрати: 2 (3)Категория: ХечбекМощност: 114 к.с.Скоростна кутия: РъчнаДвигател: бензиновЦвят: ЧервенABS, SRSAirbags на двете предни седалкиАлармаЦентрално заключванеЕл. СтъклаЕл. ОгледалаИмобилайзерЕконо - лампа (свети при икономично каране)Серво управлениеАлуминиеви Хонда-джанти 14''ШибидахЗастраховка до юни 2011radio/CD/MP3-player Pioneer, добър звук в колата.Регистрирана в София.Допълнително описание: Невероятна кола, изключително удоволствие е да се кара. В последно време е карана много малко, сменен е акумулаторът. Продава се с допълнителни зимни гуми Pirelli, които са почти нови. Не й е правен тунинг и е карана много благо.Разход на извънградско: 4.8л/100км, засичан неведнъж.Забележки: Дребни забележки по боята. Не-работеща пръскача за чистачката на задното стъкло.ЦЕНА: 3200 ЛВснимки - утре вечертелефон за контакт: 0889 531 224Благодаря на колегата Х А Х О, който ми посочи грешката - колата е "икономичния витек", а не "малкия витек".Двигателят е D15Z6 (Д15З6).Нова цена: 3000 лвНе мога да се оправя с качването на снимките. Ако някой се интересува, може да ми даде имейл на лично и ще ги пратя.Поздрави!Малко уточнение: Колата има капачка от газова уредба, но е на безнин.За кратко е имала газова преди да я купя аз. Аз я имам от 2007-ма и предишните собственици я върнали пак на бензин, след като я купили от тогавашния й собственик, който пък я бил внесъл от Германия.За снимките - след малко пускам обявата в mobile-то и там ще има снимки. Ще дам линк към нея щом я публикувам.Снимките са тук: http://www.mobile.bg/11286548291156646
  3. zora

    КАТ?

    Звучи изпълнимо Много ви благодаря!
  4. zora

    КАТ?

    Здравейте!Някой наскоро ходил ли е в КАТ? Интересува ме колко време отнема смяната на номерата в последно време. Благодаря предварително за ъпдейтите!
  5. Спрях си колата от движение. Понеже може би на някого ще е полезна тази информация, описвам къде какво се прави.Отидох в КАТ с двата талона на колата (малкия и големия) и регистрационните номера.В КАТ човек трябва да се нареди първо на гише 14 или 15 - "спиране от движение", където му дават два листа, единият от които е Заявлението от необходимите докумнети, изброени по-горе. На гърба на това заявление собсвтвеникът (или упълномощеното от него лице, предполагам) трябва да напише собственоръчно защо спира колата от движение и къде се намира тя в момента и да се подпише.След това на едно от гишетата на банката се плаща 4лв такса (така беше в моя случай, аз съм собствникът на колата). След това се отива на гише 8 и там се предават номерата на колата и малкия талон, които остават в КАТ, а на големия талон слагат печати, пишат на ръка, че колата е "брак" и го връщат на собственика. С това се приключва. В моя случай бяхме отбор от двама души и се наредихме на различни опашки за по-бързо, но въпреки това чакането ни отне около 2 чАса.Благодаря ви още веднъж за помощта
  6. Супер сте! Много ви благодаря!
  7. Днес ходих до КАТ, за да попитам какво трябва да правя ако реша да си продам само двигателя на катастрофиралата кола, но видях невероятно дълга опашка от хора и реших да не чакам. Разбира се, телефоните на КАТ, посочени като информационни, дават постоянно заето.Въпросът ми е дали някой от вас наскоро си е продавал двигателя и какво се прави в такъв случай? Какви са необходимите документи? Видях какво пише в сайта на КАТ за необходими документи при бракуване на колата. Там пише следното: "НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА БРАКУВАНЕ НА МПС 1. Заявление за регистрация/ за фирми с печат на фирмата/ 2. Протокол за брак 3. Регистрационните табели на МПС 4. Регистрационното свидетелство на автомобила 5. Личен паспорт на собственика или упълномощеното лице с нотариално заверено пълномощно /за фирми:пълномощно с печат и изх. №, копие от “Булстат” / 6. Собственика декларира писмено какво е състоянието на автомобила и къде се намира."Какъв е този протокол за брак? Кой и къде го издава? Благодаря предварително за отговорите!
  8. Разбирам те за загубата, много е гадно Не съм го виждала този рекс, но съм сигурна, че е бил специален. И все пак, колкото и банално да звучи - слава Богу, че сте живи и здрави! Наистина, той е свършил най-важната работа - запазил ви е живи, което още веднъж доказва колко е бил специален. R.I.P.
  9. Ето го и новият сайт на този булид: http://www.myearthdream.com/#root
  10. Ето и какво пише в сайта на Хонда Ф1: http://www.hondaracingf1.com/en/index.php?...1793&type=1Хонда rullzzzzz
  11. Леле какви са красавици! Страхотни са! Честито и на двама ви, въпреки че не се познаваме лично. Със здраве да ги карате и много много да ви радват!
×
×
  • Създай нов...