Two 1 #1 Публикувано 5 Октомври, 2010 Всички сме гледали предавания с тъпи задачи като "4 буквено животно ,без буквата А" печалбата се увеличава 400 лева ,600 лева ,1000 лева ,2000 лева...я колко са лесни тия пари.Обаждаш се и какво чуваш "за малко да успеете ,опитайте пак".Е аз не ги играя,но все пак....имали някой спечелил от тези игри.Все печелят хора ,но кои ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #2 Отговорено 5 Октомври, 2010 Печелят, що да не печелят. Обаче печели най-вече предаването. До колко знам има един брояч пред тях и показва колко са обадилите се. Когато се обадят 1000 човека да речем 1000 лв. те тогава дават 100 лв. Ако се обадят 5000 човека/лв. дават 500 лв и так. Що да не спечели някой? Но кой е той.........това е друг въпрос. Според мене има и менте играчи да вдигнат интереса Като например думата "кибри*" и той вика "кибик"! И те така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #3 Отговорено 5 Октомври, 2010 Абе печелят друг път!Как пък все познават отговора секунди преди да свърши предаването а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 5 Октомври, 2010 Една приятелка спечели два пъти. Един път 1000лв., втория не знам... Стига параноя, печели си се. Просто MonsterOOD е близо до истината - когато натрупат нужната печалба ти дават част на теб... т'ва е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 923 #5 Отговорено 5 Октомври, 2010 Капан за наивници, колкото се печели и от комар! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the stig 11 #6 Отговорено 5 Октомври, 2010 Ами ако сте гледали господари на ефира те имаха едно предаване за тези игри може не всички да са менте но повечто са 80% според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #7 Отговорено 5 Октомври, 2010 (Редактирано) Един мои авер спечели от такова предаване преди 1-2 години 500 лв Редактирано 5 Октомври, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #8 Отговорено 5 Октомври, 2010 Всичко е късмет приятели това си е комар,Един приятел спечели 800лв и си купи джанти за кола и аз съм пробвал ама си останах с с 40лв сметка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Two 1 #9 Отговорено 5 Октомври, 2010 Капан за наивници, колкото се печели и от комар!И аз съм на това мнение! Печелил съм от нова телевизия още ехееееее........... годините от които нямам много спомени.. шорти,фланелка и шапка,които бяха размер доста над моя ... имах опит и с глобул ,но освен смс за сметката нищо не получих! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_77 1 #10 Отговорено 5 Октомври, 2010 И според мен си е мушенгия,и аз разбира се съм пробвал няколко пъти,но никога нищо не съм спечелил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хюнати 0 #11 Отговорено 5 Октомври, 2010 Ясно е,че парите не си ги вадят от джоба,а се трупат от наивници.Въпросът е дали печелят "техни"хора или случайно подбрани.Въпреки че съм много скептично настроена относно тези игри,имам познат печелил 1800лв.от една с всеки десети обадил се,май по нова тв,не съм сигурна.Дори имам познат печелил от тотото кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #12 Отговорено 2 Декември, 2010 (Редактирано) - Редактирано 2 Декември, 2010 от мишо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goderzi 1 #13 Отговорено 21 Декември, 2010 Измамници мръсни са тия Лично съм виждал ,как става...Вербува ме водещия да печеля едни награди... и се навих Интересно ми беше да разбера,какво-що се твори в тия среди... Барнах го с кайпа и реших да го пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове