L&R 0 #1 Публикувано 4 Октомври, 2010 Вече няколко пъти на мейла ми идват покани за нов форум, интересно ми е оттук ли са ми взели мейла или из нета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 4 Октомври, 2010 М даа .. по-интересното е че получавам на всичките си мейли ... , добра атака , но силно неуспешна при мен !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 4 Октомври, 2010 Той спама попринцип е незаконен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #4 Отговорено 4 Октомври, 2010 Не знам кой как и защо е направил нов форум и каква е целта му. Според мен единствения смисъл да се прави такова нещо е ако ще има нещо различно от старото. Та да видим - аз се регнах от любопитство точно за да разбера за к'во става дума и да търся разликите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #5 Отговорено 4 Октомври, 2010 А имейлите ни не са ли защитени по някакъв начин или някой е хакнал форума! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 4 Октомври, 2010 Ами аз съм поучил покани на пощи нямащи нищо общо с форума. Сурат тефтера е виновен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #7 Отговорено 4 Октомври, 2010 Аз затова ли нямам покана ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #8 Отговорено 4 Октомври, 2010 И аз се сдобих с покана и се стреснах мислех че се обновява форума а то дублаж При мен само на основната поща имам цели 2 покани на другите нямам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #9 Отговорено 4 Октомври, 2010 И аз получих и се регнах ей така да видя за кво иде реч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #10 Отговорено 4 Октомври, 2010 И аз получих ама ги вкарах в спам листата Колкото повече са в спама, толкова повече антивирусни програни проверяващи пощата ви, ще ги спамнат ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_77 1 #11 Отговорено 5 Октомври, 2010 И аз получих такава покана,даже мислех да се регистрирам,но явно ще пропусна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gogo25 1 #12 Отговорено 5 Октомври, 2010 Нормално е да си залепиш обява на дърво или ел.стълб,но да сложиш плакат за новооткритото си магазинче на фасадата на местния МОЛ............Тъпичко е някак.А пък плаката да е със стрелка и под нея да пише:"На там е по-доброто място" е Много по-тъпо. ;) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове