red_devil 9 #1 Публикувано 29 Септември, 2010 Момчета купих си ангелски очи от седан 5генерация,за хеч 5та има ли проблем мериха ги с ролетка казаха че ще станат помагайте ако знаете нещо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #2 Отговорено 29 Септември, 2010 никой ли няма да помогне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 29 Септември, 2010 Няма да станат. Ако продавача ти е казал, ще станат - не се учудвам - гледал е да ти ги набута. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #4 Отговорено 29 Септември, 2010 непасват да ще получиш гаднички фугички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #5 Отговорено 29 Септември, 2010 (Редактирано) Аз до колкото съм запознат тези са седан си стават само за седан, хеча и купето са с еднакви предници. За задниците не съм сигурен, но те са вън от въпроса точно сега. Редактирано 29 Септември, 2010 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #6 Отговорено 29 Септември, 2010 добре,обяснете ми каде е разликата мерихме ги,на дължина от купето еднакви несъм ги купувал от магазин...а от познат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #7 Отговорено 29 Септември, 2010 утре ще пробваме да ги сложим.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #8 Отговорено 29 Септември, 2010 Щом ти е познат най лесния начин е да ги пробваш на твоята кола и ще видите !незнам какво му се чудиш толкова работата е за 25-30 мин успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #9 Отговорено 29 Септември, 2010 И да ти обясняваме, като си си навил на пръста че ще стане, няма сми да те разубеждаваме. Като тестваш ще видиш как ще стоят и дали те кефи така, и ще решиш какво да правиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #10 Отговорено 29 Септември, 2010 от седан на хеч няма как да станат,на седана мигача е по дълъг от на хеча.от хеч на седан стават но остава около 2см. фуга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #11 Отговорено 29 Септември, 2010 (Редактирано) сега се сетих ->Има едни нови модели с едни черни капачета които се слагат отстрани аз съм с такива и маи и за хеч и за седан стават (Ако са този тип ще станат.) Редактирано 29 Септември, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #12 Отговорено 29 Септември, 2010 в какво се забърках....Поне възможно ли е малко да станат...Щото на един приятел купето има същата марка само че са тъмни а й май на хеча не стояха перфектно или просто се заблуждавам щото на мене ми се иска да станат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #13 Отговорено 29 Септември, 2010 (Редактирано) мериха ги по неговите... Редактирано 29 Септември, 2010 от red_devil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #14 Отговорено 29 Септември, 2010 Поне възможно ли е малко да станатТова е като малко бременна - или стават или не. Тествай ги и виж за себе си. В крайна сметка от познат си ги взел, едва ли е такъв душманин, като му кажеш - не стават, ще си ги вземе обратно и така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #15 Отговорено 29 Септември, 2010 То фуги винаги ще има. За хеч и купе са еднакви за седана са други... вече ако има някакви нови модели с капачета както каза колегата K1r1L може да станат. Пиши след като ги пробвате да видим какво е станало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #16 Отговорено 29 Септември, 2010 добре ама неразбрах за какви капачета говори Колагата КИРИЛ ако може да ми обясни а утре вечер ще пиша кво е станало...Момчета дано станат че съм отчаян надявах се да си имам ангелски очи а то какво ще излезе...По добре да не излиза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #17 Отговорено 29 Септември, 2010 Преди години имах такива фарове. Бяха поръчани за хеч, пък дойдоха с някакви гумени уплътнения, които допълваха към калника. От началото много ме дразнеше, после ми мина. След като се скъсаха тия гумени капачета се ядосах, лепих ги какво ли не правих. Накрая фраснах единият фар и така приключих с тях и въобще вече не ми пукаше ето как стоят към калника фарове за седан със капачета: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #18 Отговорено 29 Септември, 2010 добре де гледам ти хондата и то е ясно че фаровете малко са по къси а ти имаш хеч като мойта какви са тогава тези?А й ако найстина са по дълги да седана значи трчбва да ми стоят добре като гледам снимките на червената хонда ама ня смисал да говоря утре ще разбера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #19 Отговорено 30 Септември, 2010 (Редактирано) Колега драсни да видим какво е станало и приложи снимки за да може да ти се дадат съвети някакви Редактирано 30 Септември, 2010 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #20 Отговорено 30 Септември, 2010 Колеги фаровете станаха перфектно много са красиви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #21 Отговорено 30 Септември, 2010 Оказа се че са си за моята кола,а и всичко стана благодарение на Пламен много съм му благодарен!Положи доста усилия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #22 Отговорено 30 Септември, 2010 Пак при Пламен си бягал хаха да е положил колко да е положил 30 минути сваляне и качване на двата фара иначе Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #23 Отговорено 30 Септември, 2010 Наложи се ходих до едно място ама ме върнаха и реших да му се обадя...Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #24 Отговорено 1 Октомври, 2010 Дай да видим хондата с новите дзъркели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #25 Отговорено 2 Октомври, 2010 обяснете ми как точно да кача снимката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #26 Отговорено 2 Октомври, 2010 Ми наи лесния вариант е да качиш снимките с снимка .бг и да ги поснеш тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове