Ангел Чохлев 0 #1 Публикувано 29 Септември, 2010 Спрял съм се на модел Civic, разгледах доста обяви и си изградих мнение, за това какво точно търся. Но все пак искам да се допитам до феновете на тази марка за съвет коя е най-сполучливата модификация на модела (бензинов хечбек или седан). Това което най-много ме интересува е двигателят и годината на производство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #2 Отговорено 29 Септември, 2010 4-та , 5-та , 6-та , 7-ма генерация ? Дай повече инфо какво си харесал, за да ти се даде мнение !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ангел Чохлев 0 #3 Отговорено 29 Септември, 2010 (Редактирано) здравей frisko,спрях се на тази кола Honda Civic и се чудя да ли ще направя добър избор, ако я взема. Редактирано 29 Септември, 2010 от Ангел Чохлев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #4 Отговорено 29 Септември, 2010 здравей frisko,спрях се на тази кола Honda Civic и се чудя да ли ще направя добър избор, ако я взема.Тая кола е 1,4 iS,90 коня,а не 101,както е написано,аз поне такава 101 коня не съм виждал...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #5 Отговорено 29 Септември, 2010 здравей frisko,спрях се на тази кола Honda Civic и се чудя да ли ще направя добър избор, ако я взема.Тая кола е 1,4 iS,90 коня,а не 101,както е написано,аз поне такава 101 коня не съм виждал......Има дизели по 101 к.с., но както каза колегата такъв бензин няма.Иначе това е 6та генерация, т. нар. англичанки (защото се сглобяват в Англия). Имай предвид, че дизелите са с двигатели на Ровър, а не на Хонда. Иначе лично според мен (ако е бензин) 1.4 е малко малък двигател за такова купе, но като се качиш и я покараш ще си прецениш сам. Във форума има изписано доста за тези коли, но ако те интересува нещо по-конкретно - питай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Белов 0 #6 Отговорено 29 Септември, 2010 Зависи какво точно търсиш,но според мен 5ген civic седан 1.6 е доста добра кола.Според мен по добра от англичанката която си харесал.примерно Седан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #7 Отговорено 29 Септември, 2010 Зависи за какво ще ползваш колата.Ако ти трябва нещо здраво,икономично и практично,колата на която си се спрял е именно това.Ако си търсиш нещо с повече динамика и по малко пространство,седан 5 или 6 генерация биха ти свършили чудесна работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове