jamalito 1 #1 Публикувано 28 Септември, 2010 (Редактирано) Колеги, помагайте!от скоро имам един дел сол, обаче покрива му скърца много, а още нямам музика и ме побърква!Ако някой от вас знае място в София, където може да се отремонтира това скърцане, ще съм много благодарен да го сподели с мен! Редактирано 28 Септември, 2010 от jamalito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 28 Септември, 2010 Е нема да стане,те всички скърцат Махай тавана и гъзарей !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #3 Отговорено 28 Септември, 2010 (Редактирано) А когато сняг забръска, що ще чиниш ти зимъска? !!! Редактирано 28 Септември, 2010 от jorko82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamalito 1 #4 Отговорено 28 Септември, 2010 Много скарца и тропа! ще го разглобявам тия дни! после ще пиша какъв съм го ял! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #5 Отговорено 28 Септември, 2010 Много скарца и тропа! ще го разглобявам тия дни! после ще пиша какъв съм го ял!Няма смисъл да го разглабяш колега аз отварях тавана на моя дел сол (преди да го продам) така е направен че нищо неможеш да му измислиш. Единственото адекватно решение според мен са нови уплътнения понеже тези, на които лежи тавана са се протрили с годините и не го държат достатъчно под напрежение и за това мърда - СПОРЕД МЕН !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #6 Отговорено 29 Септември, 2010 Има логика и най-вероятно колегата Сако е прав !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamalito 1 #7 Отговорено 29 Септември, 2010 само да спре този дъжд и свалям покрива! ще намажа хубаво с течен парафин и ще намамя нещо, което да държи цялата уйовина под напрежение! иначе нови уплатнения къде да тража? някой има ли ( СИ НА ) идея? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamalito 1 #8 Отговорено 4 Октомври, 2010 Вече проблема е локализиран и скоро ще бъде отстранен!тропането спря, сега има леко проскърцване, което се надявам да спре, когато му пръсна малко лубрикант! А и все пак нямам музика още! Като надуя нещо с як ( бассс, мечо басс), смятам че само звука от гумите ще се чува, поне докато не вклиуча на четвърта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове