ilias 210 #1 Публикувано 22 Септември, 2010 Тъкмо си понапудрих колата с нова броня и... За последната седмица и половина ми се разказа играта. В София намирам хондичката ето така на паркинга: Викам си - абе София, нормално. Да ама... Тръгвам за Русе и след първото пренощуване...: След Русе последва Пловдив... Там нямаше ужулвания, просто задния ми разградски номер в центъра на Пловдив не се е понравил на някой и този някой се е опитал да ми го изтръгне. Но не му се е получило, понеже в КАТ са хитри и са ми го занитили. Човека явно се е ядосал и просто го е огънал и строшил пластмасовата стойка! Номера отзад сега е на вълни: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #2 Отговорено 22 Септември, 2010 Навсякъде има мърши... :X Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 22 Септември, 2010 Много тъпо Не се тормози - и да се ядосваш, не можеш да промениш нещата. Моята кола така като я надраха от край до край с ключ и аз бях побеснял, но файда йок. Добре, че не съм го видял кой е, щото щях да го пребия и да си навлека беля на главата. А номерата ги крадат, за да ги използват с цел кражба на гориво от бензиностанциите. Добре, че не са успели.Сигурен съм, че ще я направиш и ще й се радваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 22 Септември, 2010 (Редактирано) Чакай аз да ти кажа какво се казава "разбиване"На моята сметка:- предната броня в Камаз- задната - в А6-цата на шефа - лявата врата ми я остърга един таз, изхвърчал от едно Мондео пред очите ми- в дясната ме подпря един дядка с мерцедес- още веднъж предната броня пред нас, че е малко ниска На сметката на сестра ми:-спукан ляв стоп от "кадърна" комшийка- на светофара млад колоездач спира в колата, докато говори по телефона- заден ляв панел одран на паркинга- пак на светофар някъв се изнася като тираджия и задира задна лява вежда- пак на светофар пак колоездач спира в колата, тоя път някъв дядка и вади акъла на сестра ми, помислила че го ударила...И тва ако не е каръщина.... Редактирано 22 Септември, 2010 от Player101 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #5 Отговорено 22 Септември, 2010 @'Player101' Сега разбирам подписа ти под мненията.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #6 Отговорено 23 Септември, 2010 Ежедневни леки драскотини - каско и в сервиза, това е, няма друга оправия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #7 Отговорено 23 Септември, 2010 Аз на моята всичките сам си ги направих. Първите 3 пъти не можах да спя по цяла нощ, ама вече претръпнах. Вярно, че е малко гадно, но мен ме успокоява факта, че двигателя ми е доста запазен за годините си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 23 Септември, 2010 Познато мойта кола доста претърпя да тика кажа и то в кв Яворов уж спокоен то не бяха ламарини то не бяха гуми :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
degman 3 #9 Отговорено 23 Септември, 2010 И при мен се случиха такива неща - на паркинг ме блъснаха челно! но се разминах само с изправяне на гредата(която пък "майстора" така изправи, че в момента предния ми капак е раздалечен от бронята и тя е по - навътре), две три вдлъбнатини, от това, че си отварят вратите със замах в моите, и ожулвания(драскотини) неясно откъде също по едната врата - сякаш нещо ми е минало от калника до края на вратата ниско долу. Такива работи малки, но честно казано много дразнещи. А като гледам снимките на колегата, просто нямам думи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AuruMoon 14 #10 Отговорено 23 Септември, 2010 Имам едно предложение. Така и така темата се казва Паркиране и Последствия. Нека се изчистят всики коментари освен първият и да стане една тема найстина Паркиране и Последствия, просто слагате снимка и мястото и евентуално как са ви ударили, ако се знае. Иначе максимум 2-3 страници ще умре темата както е тръгнало, а ще стане интересна и НЕприятна за гледане. И нека не се спами с ***ти удара и леле тоя/тая как те е размазал, просто Снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #11 Отговорено 23 Септември, 2010 Имам едно предложение. Така и така темата се казва Паркиране и Последствия. Нека се изчистят всики коментари освен първият и да стане една тема найстина Паркиране и Последствия, просто слагате снимка и мястото и евентуално как са ви ударили, ако се знае. Иначе максимум 2-3 страници ще умре темата както е тръгнало, а ще стане интересна и НЕприятна за гледане. И нека не се спами с ***ти удара и леле тоя/тая как те е размазал, просто Снимки. Подкрепям идеята, не съм единствения, за съжаление няма да съм и последния с такива преживявания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #12 Отговорено 24 Септември, 2010 Единственото, което можеш да правиш според мен, е да се опитваш да паркираш на места, които са с по-малък потенциал за такива случки... Понякога това коства 5-10 минути вървене пеш до мястото, където отиваш... но пък вероятността да имаш такива ядове намалява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #13 Отговорено 28 Септември, 2010 ДОста Тъпунгери са се навъдили .... (престъпноста нараства.. нормално за Бг) .... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове