ndp007 0 #1 Публикувано 20 Септември, 2010 имам хонда сивик със автоматична скоростна кутия multimatic.води се със безстепенно превклучване на скоростите.има и копре за sport и economi . отказа ми задната накои да се е занимавал с такива скоростни кутии. даите някои съвет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ndp007 0 #2 Отговорено 20 Септември, 2010 Мението е изтрито заради нарушена т.1 от Правилата на форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #3 Отговорено 20 Септември, 2010 Колега, дай малко повечко данни за колата и къде горе долу се намираш, за да може да получиш напътствия къде да я закараш. Много народ има във форума, но до момента не съм срещал екстрасенси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #4 Отговорено 20 Септември, 2010 Този се занимава само със скоростни кутии 0898620306 - Стоян. Звънни му, обясни модел на автомобила и скоростите, пък дано ти реши проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове