Mouzes 0 #1 Публикувано 20 Септември, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги. Днес ходих на майстор защото ми потропва отред и от ляво и от дясно по дупките(тропа си здраво). От там ми казаха че горните предни носачи( по думите на майстора били като дъга) и по специално тампоните са заминали. Та от там звъняха по магазините и след 1 4ас търсене намериха оригинални по думите им Японски носачи по 140лв бройката. Това нормална цена ли е защото ми се струва много. И какво бихте ме посаветвали. Благодаря. Колата е Civic 6ген. D15Z6 Редактирано 20 Септември, 2010 от Mouzes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #2 Отговорено 20 Септември, 2010 Преди половин година купувах предни горни носачи (BIRTH) и цената им беше около 95 лв броя (носача си дойде с шарнир) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #3 Отговорено 20 Септември, 2010 За съвет - естествено, че нови оригинални носачи са най-доброто решение, но при цена от 140 лв/брой ти се връват едни 300+ лв. за ремонтче по предото окачване (като включим и труда) По-икономичен вариант е да сменяш шарнира + 2-те втулки на носача. Ей това трябва да ти е горния носач: Цената за шарнира + 2-та бр втулки е около 60 лв. за носач. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #4 Отговорено 20 Септември, 2010 На 555 -цената е 120лв.На Марсо пак е 120лв.Optimal e 90 лв.Така, че оригинален да толкова трябва да е . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 20 Септември, 2010 bebcho ти е казал Нали ако не те изгърби майстора, няма да може да спи довечера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Savov 3 #6 Отговорено 20 Септември, 2010 Не знам дали ще ти помогна, но да се ориентираш - оригинален ЯПОНСКИ долен носач за ЦР-В е 760 лв. Естествено имаше и за 140 лв. пак "оригинален" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Warpld 0 #7 Отговорено 20 Септември, 2010 Аз също щях да добавя, че скоро сменях задни носачи с оригинални на Prelude 5 gen, и бяха точно по 760 лева парчето, така че 140 лева за цял носач ми се вижда нищо и половина! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #8 Отговорено 20 Септември, 2010 Оригинален горен носач за твойта беше около 250лв.За 140лв ти се предлага OPTIMAL,BIRTH,LONG HO или поредния боклук на роднип пазар.Този който ти го продава за японски е в голяяяяяяма грешка.Колегите те посъветваха правилно слагай някакъв шарнир и някакви втулки и ще си далеч под 140 лв.Ако обаче твърдо си решен да сменяш носачи и държиш на качеството,аз бих те посъветвал да ползваш MOOG или LEMFORDER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове