Elmocore 0 #1 Публикувано 14 Септември, 2010 Здравейте нов съм във форума и незнам дали съм оцелил правилния раздел. Питането ми е следното: Ако си купя кола с десен волан от Япония и ми я доставят с кораб до Варна или Бургас какви документи ми трябват за да я регистрирам в България ако може стъпка по стъпка ще съм много благодарен. Мерси рпедварително извинявам се ако темата не е за този раздел. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #2 Отговорено 15 Септември, 2010 приятел,иди питай колко мито първо ще платиш и тогава ела да говоримнезнам някой да е внасял от япония.по добре си я купи от Кипър.там са се японки щот карат с обратен геврек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #3 Отговорено 15 Септември, 2010 Чувал съм,че има и доста автомобили в Британия,внесени "на старо" от Япония......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #4 Отговорено 15 Септември, 2010 до колкото знам се плаща 10% мито и 20% ДДС (от реалната цена на автомобила) един вид, не можеш да кажеш че си купил колата за 2500$ а да си я взел за 8000$ оценяват ги по шваке, това е за коли под 120 KW, над 120KW. се плаща и акциз, той е 35$ на KW. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #5 Отговорено 15 Септември, 2010 Колега ,вече няма акциз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Elmocore 0 #6 Отговорено 15 Септември, 2010 Благодаря виза отговорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове