chopper1969 5 #1 Публикувано 13 Септември, 2010 (Редактирано) Здравейте! Казват че старо куче не се учи...но и аз трябва да мина на Уйн7. дръпнах си последната версия от торентсайтовете...пиратска естествено До тук добре...но ми пристигна като iso. файл. Пише че трябва да се запише на ДВД диск с Неро...и до тук добре. Но как се записва iso файл с Неро, моето е версия 6...тоест...как да продължа на татък така че диска да е с нормален автостарт, а не да остана изненадан когато дойде време да го използвам? Моля някой да ми отговори на лични за да не пълним темата с коментари ! Благодаря предварително! Редактирано 13 Септември, 2010 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VladiVti 0 #2 Отговорено 13 Септември, 2010 http://uroci.net/urok/790/%D0%97%D0%B0%D0%...ning-Rom-6.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #3 Отговорено 13 Септември, 2010 с 6то неро би трябвало да е като с другите, пускаш Нерото, file-open - посочваш исото и пишеш (но не на макс скорост)От ХР насам уиндусите могат да пишат исо файлове.Исото е формат тип "огледален образ", т.е. ако е направено както трябва записано на цеде дава точен образ на оригинала, не са нужни допълнителни стъпки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #4 Отговорено 13 Септември, 2010 Много благодаря за бързите и изчерпателни отговори тук и на лични ...схванах картинката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mishlenceto 0 #5 Отговорено 13 Септември, 2010 А защо казваш "трябва да мина", защо е задължително да минаваш на 7, някой те излъгал, че е по-хубав или какво? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #6 Отговорено 13 Септември, 2010 А защо казваш "трябва да мина", защо е задължително да минаваш на 7, някой те излъгал, че е по-хубав или какво?Ако компютъра има достатъчно добър хардуер (2+ГБ рам, двуядрен проц, нормален диск), 7-та е най-добрия вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #7 Отговорено 13 Септември, 2010 ако компа ти е поколение от преди 2-3 год. не е много препоръчително вин7 , стига да не си го взел на времето с най новата и модерна конфигурация. Но все пак можеш да го пробваш , преди да му включиш интернет трябва да го кракнеш за да можеш да го update-неш и той сам ще си свали нужните драйвери за hardware-а ти !преди това си свали winrarпрепоръчвам ти да използваш този крак. http://activity.rimex-ltd.com/Windows.7.Loader.1.9-DAZ.rar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #8 Отговорено 13 Септември, 2010 (Редактирано) Колеги, доста наясно съм с компютрите и хардуера им...последният ми е от преди 3 месеца и си е доста мощен единственният ми проблем беше че незнаех как да си изпека ИСО файл с Неро без да го разархивирам с Ултраисо например. Пак огромни благодарности на всички!activity благодаря за крака Редактирано 13 Септември, 2010 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове