Restless 209 #1 Публикувано 13 Септември, 2010 някой да препоръча магазин и евентуално марка? (Д15Б2) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-fiat 6 #2 Отговорено 22 Септември, 2010 (Редактирано) отиди в косер имат на марката tesla ето ти линк каде да ги намериш. http://www.kosser.net/ето ти и Catalog number: T847B Редактирано 22 Септември, 2010 от honda-fiat Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #3 Отговорено 22 Септември, 2010 Не знам за кабели за свещи, но аз от Косер съм си купувал свещи за д15з1 - е, за 40 км с тях колата ми започна да прекъсва и се наложи за вадя старите от коша за да мога да оправя положението тогава.... Денсо бяха свещите, Косера беше в Разград... Свещите още са ми в колата де, ама в жабката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-fiat 6 #4 Отговорено 30 Септември, 2010 можеше да им ги върнеш и да си вземеш парите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове