Jump to content
Red Line

Избор на ксенон

Recommended Posts

Колеги много теми видях но нищо конкретно Моляви да предложите хубав ксенон за сивик 5гБлагодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карам с китайче вече година и нещо и нямам никакви грижи. Цената му е ниска, а си има и гаранция. Лично за мен е неоправдано да дадеш стотици левове за ксенон система и накрая риска да дефектира е същият като китайчетата. Ако те интересува нещо конкретно - ЛС

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз си купих китайски от един колега от форума,и то слупи така че да не заслепявам отсрещно движещите се колеги и съм доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ти препоръчвам да си вземеш Китайче, но търси с гаранция, че продават и без.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много обичам хора дето си слагат ксенони и карата с нормалните фарове без лупи. Винаги ги поздравявам. И роднините им поздравявам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

bk tuning тук има всико за теб ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно е, сега видях някакъв нов модел. Дават лупи и би-ксенон за 220лв. Не е нужно да сменяш целите фаровете и да се изръсваш маса пари. Чак се замислям...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един приятел си сложи на джипката такива лупи и добре светят. Режат хубаво и не заслепяват останалите.. и най-добре ще светят през гладки стъкла:

Като тези:

Публикувано изображение

А НЕ като тези:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много обичам хора дето си слагат ксенони и карат с нормалните фарове без лупи. Винаги ги поздравявам. И роднините им поздравявам.

;) ;) съгласен ...няма по-гадно нещо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма значение кви са фаровете, важното е да си гъзар с ксенон ;) ;) ;) а дали заслепява насрещно движещите се - боли го оная работа.

Редактирано от Wyvern

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незна какво да кажа ама и моята кола си е взех с ксенона и с орегиналните фарове и наистина заслепява отсрешните.Дайте повече инфо за тези лупи какви са как се монтират в орегиналния фар. Колега извени ме че питам и аз за тези неща но нека се пояснят какво и как се монтира за да се знае от всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи лупите както каза колегата по-горе стват за коли с прозрачни стъкла,така да ги наречем.иначе ако има чупки,както е на показания се разсейва светлината и се губи ефекта на лупата. значи лупата отрязва светлината в една равнина,както са нормалните фарове,което предотвратява заслепяването на другите автомобили.монтирането е следното:сваля се фара,отлепя се стъклото отпред от основното тяло на фара и при това положение е възможно да се сложи самата лупа вътре във фара,след което отвън където се слага крушката Н4,на ксенона има резба и се захваща лупата.след което като купите този комплект ксенон,в него има силикон, с който да залепите стъклото към основното тяло.след което изчаквате да засъхне силикона и връзвате ксенона (както при другият който е без лупа). да отбележа че колите ,които имат ел.регулиране на фаровете,при така поставения ксенон също работи тази функция.това е .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно. Не знаех, че трябва да се отлепя стъклото на фара, но пък логично като знам колко е малък отвора за крушките. Сигурно може да си прецакаш фара (и да влиза влага) или лепенето става лесно?

Редактирано от victor_xtz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами аз лично 2 пъти съм си отлепял стъкалата и няма проблеми за сег,но всичко зависи от това как ще ги залепиш,как ще сложип силикона,но нее голяма философия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...