Red Line 33 #1 Публикувано 12 Септември, 2010 Колеги много теми видях но нищо конкретно Моляви да предложите хубав ксенон за сивик 5гБлагодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 12 Септември, 2010 Карам с китайче вече година и нещо и нямам никакви грижи. Цената му е ниска, а си има и гаранция. Лично за мен е неоправдано да дадеш стотици левове за ксенон система и накрая риска да дефектира е същият като китайчетата. Ако те интересува нещо конкретно - ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #3 Отговорено 14 Септември, 2010 и аз си купих китайски от един колега от форума,и то слупи така че да не заслепявам отсрещно движещите се колеги и съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #4 Отговорено 14 Септември, 2010 И аз ти препоръчвам да си вземеш Китайче, но търси с гаранция, че продават и без. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #5 Отговорено 14 Септември, 2010 Много обичам хора дето си слагат ксенони и карата с нормалните фарове без лупи. Винаги ги поздравявам. И роднините им поздравявам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 14 Септември, 2010 bk tuning тук има всико за теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #7 Отговорено 14 Септември, 2010 Вярно е, сега видях някакъв нов модел. Дават лупи и би-ксенон за 220лв. Не е нужно да сменяш целите фаровете и да се изръсваш маса пари. Чак се замислям... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #8 Отговорено 14 Септември, 2010 Един приятел си сложи на джипката такива лупи и добре светят. Режат хубаво и не заслепяват останалите.. и най-добре ще светят през гладки стъкла: Като тези: А НЕ като тези: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #9 Отговорено 14 Септември, 2010 Много обичам хора дето си слагат ксенони и карат с нормалните фарове без лупи. Винаги ги поздравявам. И роднините им поздравявам. ;) съгласен ...няма по-гадно нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #10 Отговорено 14 Септември, 2010 (Редактирано) Няма значение кви са фаровете, важното е да си гъзар с ксенон ;) а дали заслепява насрещно движещите се - боли го оная работа. Редактирано 14 Септември, 2010 от Wyvern Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #11 Отговорено 14 Септември, 2010 Незна какво да кажа ама и моята кола си е взех с ксенона и с орегиналните фарове и наистина заслепява отсрешните.Дайте повече инфо за тези лупи какви са как се монтират в орегиналния фар. Колега извени ме че питам и аз за тези неща но нека се пояснят какво и как се монтира за да се знае от всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #12 Отговорено 14 Септември, 2010 значи лупите както каза колегата по-горе стват за коли с прозрачни стъкла,така да ги наречем.иначе ако има чупки,както е на показания се разсейва светлината и се губи ефекта на лупата. значи лупата отрязва светлината в една равнина,както са нормалните фарове,което предотвратява заслепяването на другите автомобили.монтирането е следното:сваля се фара,отлепя се стъклото отпред от основното тяло на фара и при това положение е възможно да се сложи самата лупа вътре във фара,след което отвън където се слага крушката Н4,на ксенона има резба и се захваща лупата.след което като купите този комплект ксенон,в него има силикон, с който да залепите стъклото към основното тяло.след което изчаквате да засъхне силикона и връзвате ксенона (както при другият който е без лупа). да отбележа че колите ,които имат ел.регулиране на фаровете,при така поставения ксенон също работи тази функция.това е . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #13 Отговорено 14 Септември, 2010 (Редактирано) Интересно. Не знаех, че трябва да се отлепя стъклото на фара, но пък логично като знам колко е малък отвора за крушките. Сигурно може да си прецакаш фара (и да влиза влага) или лепенето става лесно? Редактирано 14 Септември, 2010 от victor_xtz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #14 Отговорено 14 Септември, 2010 ами аз лично 2 пъти съм си отлепял стъкалата и няма проблеми за сег,но всичко зависи от това как ще ги залепиш,как ще сложип силикона,но нее голяма философия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове