Jump to content
garfi

Мнение за спирачни дискове

Recommended Posts

Търся мнението ви за спирачни дискове TRUSTING. Причината да се допитам до форума е породена от ниската цена и от това дали ефтинията е за сметка на качеството. Дисковете са за прелюд 5 с ф20а4 двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слагал съм на доста коли такива дискове и накладки, досега няма оплакване нито за бързо износване, нито за свирене, нито за криви дискове. Това при нормално каране ( без писти/състезания и т.н. ).Спират като нови дискове, не можеш да ги сравниш с АТЕ или BREMBO (оригинално), но за мен са си нормални дискове на нормални пари :rolleyes: п.с. това е мое мнение не задължавам никой с него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търся мнението ви за спирачни дискове TRUSTING. Причината да се допитам до форума е породена от ниската цена и от това дали ефтинията е за сметка на качеството. Дисковете са за прелюд 5 с ф20а4 двигател.

Не се заблуждавай от цената..Дисковете са идеални, даже са по добри от някои Японски марки.. :D 2 години вече карам с такива, никакви дертове ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дисковете им не са никак лоши ;) . Но от челюстите им не съм доволен - свирят :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...