LyDu 1 #1 Публикувано 6 Септември, 2010 Колеги дава ми 16-та грешка, колата работи на 3 цилиндъра и пръска бензин отзад.Смених свещите резултата същия възможно ли е да е от кабелите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #2 Отговорено 6 Септември, 2010 (Редактирано) Видях на пича грешката Редактирано 6 Септември, 2010 от mEtaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 6 Септември, 2010 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7373 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 6 Септември, 2010 Защо не почнеш от грешката преди да си направил основен ремонт ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #5 Отговорено 6 Септември, 2010 ами размених инжекторите, инжекторите работят идва ток до тях чудя се дали кабелите ще дават хубава искра сега ще сложа едни други имам да видя дали ще има промяна иначе мерси на колегите знам тази тема за грешките и грешката е за инжекторите...проверих ги тях но ..уви няма промяна като ги размених идеи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #6 Отговорено 6 Септември, 2010 Размени ги с други или просто им смени местата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #7 Отговорено 6 Септември, 2010 смених им местата защото единия като го откача не дава промяна в работата на двигателя а другите дават размених тези инжектори и пак нищо...и от кабелите не е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 6 Септември, 2010 Ти хубаво им разменяш местата ама ако ти прави проблем връзката до компа няма да разбереш по този начин. Виж дали всичко е 6 до компа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #9 Отговорено 6 Септември, 2010 как да проверя дали всичко е наред? в смисъл да ги замеря или да проверя буксите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #10 Отговорено 7 Септември, 2010 проблема е бил че капачката на делкото беше доста мръсна...та работи на колко трябва цилиндъра но друг проблем почна яката да пуши и не мога да разбера защо така изведнъж до преди да сложа инжекцията грам не пушеше сега не виждам отзад иии някой идеи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове