dan4o 3 #1 Публикувано 4 Септември, 2010 колеги искам да попитам дали задни калобрани от седан 5 генерация стават за задни на хеч 5 генерация, благодаря предварително но моля само за отговори които са 100% сигурни и са пробвали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 4 Септември, 2010 Имам за продаване задни от купе и преди няколко дни с един колега мислихме същия проблем.Излизат с различни парт номера и по американските форуми пише че са различни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #3 Отговорено 4 Септември, 2010 (Редактирано) колега а тез дето ги продаваш от купето стават ли за хеч говорим за задни аз предни имам,ако стават за хеча колко им искаш цена на лични да не сгафим Редактирано 4 Септември, 2010 от dan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #4 Отговорено 4 Септември, 2010 Не стават човече , точно това гледахме с един колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #5 Отговорено 4 Септември, 2010 Колега пробвал съм от хеч на купе и не стават.На седана бронята е същата като на купето.Почти съм сигорен, че не стават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #6 Отговорено 4 Септември, 2010 пробвахте ли ги на кола да ги наложите или само по парт номерата ги сравнихте, мерси за светкавичния отговор колега все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #7 Отговорено 4 Септември, 2010 на купето и седана са по високи/стоковите/ и на хеч седят смешноиначе щом слагат от хеч на купе що да не става и обратното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #8 Отговорено 4 Септември, 2010 Проверено - стават НО стоят грозно. Бронята на купе/седан е по-дълбока така да се каже, и като сложиш калобраните на хеча ще остане около 1 пръст разстояние между бронята и калобрана (няма да легнат както трябва). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #9 Отговорено 5 Септември, 2010 (Редактирано) към колегата спаско52 как да те разбирам кат ги сложа и ще са по близко до земята ли и ще изглеждат грозно като ги погледнеш отзад. Към колегата от горния пост не разбрах къде ще се получи този 1 пръст,а нещо не може ли да се преправи или ме съветвате да си търся оргинални за хеч Редактирано 5 Септември, 2010 от dan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #10 Отговорено 5 Септември, 2010 качват се почти до горния ръб на бронята,откъм земята са окако ги отрежеш може и да стане нещо,но се съмнявамне му е тук мястото но имам от хеч,ако те интересува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #11 Отговорено 5 Септември, 2010 Виждал съм снимка в нета на хеч с калобрани от купе, ама в момента не мога да я намеря Ето виж вместо да стоят калобраните така - прилепнали по бронята, те ще стоят ето така там където е червената линия - ще има фуга около 1 пръст между бронята и линията на калобрана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #12 Отговорено 5 Септември, 2010 Благодаря на колегата от горния пост за снимковия материал и бързите и точни отговори и на всички колеги отзовали се на моя въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #13 Отговорено 6 Септември, 2010 Вече имаш отговора, но мога да потвърдя - НЕ СТАВАТ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #14 Отговорено 6 Септември, 2010 Да използвам темата на колегата .. дано да не ми се сърди . Някой знае ли от каде мога да си купя такива калобрани за хеча ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #15 Отговорено 6 Септември, 2010 Хоп:http://www.hondapartsnow.com/genuine/honda...62-SR0-102.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове