dima78 2 #1 Публикувано 3 Септември, 2010 (Редактирано) Не видях другаде такава тема..но чест въпрос е "Къде се намира еди какво си?" Колкото и тъп да се струва на някои въпроса, той е мн популярен. Е,.. после тръгват и други като Как се сваля, Как работи и т.н.. Засега мисля да се спрем само на 1-вия и 2-я въпрос, като се посочи име, кратко описание, местоположение при даден модел и как е 'вързано', ок Например: [*]Хидравлична помпа: на 1.4 мотора - отпред, вдясно, на 2 болта и ремък към вала. [*]Шок датчик запалване: на Сивик англичанка - под таблото, зад средната конзола, до десния ти крак, букса 2-ка и 2 болта 6мм. [*]Бензинова помпа: мотори инжекция - в разервоара.. сваля се.. Чарколите е хубаво да се групират по области.. какво е мнението на шефовете и колегите изобщо? Редактирано 3 Септември, 2010 от dima78 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #2 Отговорено 3 Септември, 2010 Много добро предложение за тема, но искам да те поправя без да се заяждам за БЕНЗИНОВИТЕ ПОМПИ, не на всички модели са в резервоара, например HONDA SIVIC 3 генерация е механична и е на мотора храни карбуратор. МОТОРЕТКАТА Е - 1,3 12valve, 75 кончета ако не се лъжа има и др модели с външни помпи. Успех в начинанието ще следя за развитие на темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 3 Септември, 2010 Моето мнение е че едно ръководство от ТУК ще свърши много по-добра работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #4 Отговорено 3 Септември, 2010 Много добро предложение за тема, но искам да те поправя без да се заяждам за БЕНЗИНОВИТЕ ПОМПИ, не на всички модели са в резервоара, например HONDA SIVIC 3 генерация е механична и е на мотора храни карбуратор. МОТОРЕТКАТА Е - 1,3 12valve, 75 кончета ако не се лъжа има и др модели с външни помпи. Успех в начинанието ще следя за развитие на тематаСигурно си прав, dan4o. Просвирвам идеята просто. Не мисля и аз да командвам парада - затова си има шефове форума - нека те определят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #5 Отговорено 9 Септември, 2010 Много добро предложение за тема, но искам да те поправя без да се заяждам за БЕНЗИНОВИТЕ ПОМПИ, не на всички модели са в резервоара, например HONDA SIVIC 3 генерация е механична и е на мотора храни карбуратор. МОТОРЕТКАТА Е - 1,3 12valve, 75 кончета ако не се лъжа има и др модели с външни помпи. Успех в начинанието ще следя за развитие на тематаСигурно си прав, dan4o. Просвирвам идеята просто. Не мисля и аз да командвам парада - затова си има шефове форума - нека те определят некое шефче тук да се произнесе..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #6 Отговорено 9 Септември, 2010 Е какъв е проблема да се развива подобна тема. След като виждате смисъл в това, значи има такъв. За какво точно трябва да се произнесем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #7 Отговорено 9 Септември, 2010 Е какъв е проблема да се развива подобна тема. След като виждате смисъл в това, значи има такъв. За какво точно трябва да се произнесем?Ами толкова мн да харесате идеята и я направите важна' а ние ще си пишем кое/къде/как, ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 10 Септември, 2010 Не мога да сложа нещо като важно, ако то не е такова. С други думи темата трябва да потръгне за да стане важна.Да не ме разберете погрешно, аз виждам смисъл в темата, но трябва и другите потребители да го видят за да стане важна. Информацията трябва да е сбита и достоверна, базираща се на личен опит, не трябва да има и обсъждане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове