Jump to content
AuruMoon

Разочарован съм от една колежка.

Recommended Posts

Аз пък останах Очарован от 1на колежка, беше с червен, доста накипрен дел сол, даде ми предимство и ми намигна усмихната, направо ти оправя деня един такъв прост жест.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aurumoon, предлагам ти всеки ден в продължение на един месец да пишеш в темата за да знаем че си жив и здрав, а ако спреш да пишеш значе мутрите са те открили............. :oп.п. другия вариант е да се свържеш със (Залечителя) той ти е надеждата да останеш жив след тази страховита случка...... :punk:

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...(Залечителя) ...

Да нямаш предвид д-р Куин Лечителката? Или поне Анна-Мария Борисова. :punk: Всъщност предлагам да направиш комбинация от съветите на колегите:1) Премести си го в другия крачол2) Сипи едно уиски3) Малко преди да припаднеш от пиене се свържи със ЗаизтерзвителяПоздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може и уиски да не си сипах снощи(а може и това по някое време ама не помня) ама тия 400-500 текила ми бяха много нагоре и сега страдам, повече отколкото, ако бяха успели да ме намерят мутрите. Правя си сега една застраховка живот, инсценирам смъртта си и после ще видите в профила ми на КАРА: NSX !!! :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...ама тия 400-500 текила...

цъ-цъ, ама ти верно си решил да умираш !!! Защо от всички алкохол на света си избрал този, който ти загубва слеващия ден :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно тази леля ме е проклела да го избера. Вече съм по-добре, и не знам за деня ама вечерта ми се загуби, ако някой е гледал Hangover, ще разбере какво съм си причинил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-много да ти треснат некоя глоба нема да се плашиш !!! и другия път да си знаеш като видиш подобен джип отбиваш и спираш в дясно пропускаш и тогава тръгваш като се огледаш за друг подобен джип. Я кажи нейния номер да се пазим и ние от нея. Една такава патка замалко и се размина защото ме досрамя от хората които чакаха зад нея иначе не бия жени ама в случая трудно се удържах и мен ме заплашваше с охрани и тям подобни ама като посегнах към вратата насира на гащи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...