Jump to content
eDaniel

Първият японец, стъпил на българска земя

Recommended Posts

Интересно ми е колко ли японци живеят в българия, а иначе статията е добра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е посетил териториите на България, а не България. Защото по това време тези земи са били Османска империя. Първия Японец посетил България трябва да се търси след 3 март 1878 :)П.С Аз очаквах да е някой японска кола. По точно първия внос на японски автомобил в България :/

Редактирано от Maho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сегашен посетител японец на територията на България - нека си носи резервен фотоапарат, резервен чифт батерии, флаш карти, че те попринцип много много не обичат да снимат :/ Но дано билета му е двупосочен, и всичко с транспорта е уговорено и предплатено :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Maho статията прочете ли я ? :o Евала на човека :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей това винаги ми е било интересно - идва от 10.000 км да наблюдава нещо, дето не го касае нито него, нито страната му. Или изглежда японците са решили, че имат някакъв интерес в цялата тая работа. Не знам. Историята никога не ми е била любим предмет и до ден днешен не я обичам. А как са разбрали, че именно той е първият? Може би първият официален гост, ако мога така да го нарека. Звучи малко като това, че Колумб е открил Америка. Не само, че не е Колумб, но и Америго Веспучи не е първият. И както се оказва и викингите не са първи. Но историческата статистика твърди друго :rolleyes: Щастливи са незнаещите.И любител на чашката бил. Да не би да се е задавил със слюнка докато е гледал бутилката със саке и се е опитвал да се откаже от този порок? :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм сигурен, че е дошъл с Honda - една конска сила. :rolleyes:Статията е относително интересна.Това разбирасе е първият документиран Японец в България, няма смисъл да говорим колко много преди това е стъпвал някой друг, но просто не е било описано, или ако е било, то още никой не е намерил записа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...