aikanaro 1 #1 Публикувано 31 Август, 2010 Здравейте, пичове!Смазах хондата, на паркинг е в момента, обаче трябва да я преместя на друг.. Колата се намира в София, кв. Борово, другият паркинг е на 200м..Моля, да ми кажете, ако имате координати за пътна помощ, на цена 20-30 лв. Мисля, че като за такъв малък курс, повече е неприемливо Също така, ако можете да ми дадете съвети какво да я правя, има тук - там някоя здрава част, но нямам възможност да я оправям, а и не мисля, че е изгодно..Цък, ако искате да видите как изглежда....Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #2 Отговорено 31 Август, 2010 паяк може да ти свърши работа, обади се на паркинги и гаражи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #3 Отговорено 31 Август, 2010 (Редактирано) Колега, каква е тая кръв, какво е това чудо? Много скоростно ще да е било за да стане така. Колелата не са ли здрави да те дръпне друг автомобил с въже дотам? Редактирано 31 Август, 2010 от Animal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aikanaro 1 #4 Отговорено 31 Август, 2010 Колега, кръвта е от ръката ми, прозореца като се пръсна и ме наряза.. Иначе ходовата част е на пастет, не съм сигурен, че може да се дръпне, защото едвам се качи на репатрака. Задна лява джанта стои на 30 градуса вдлъбната навътре и колата си върви на една страна като се дърпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #5 Отговорено 1 Септември, 2010 (Редактирано) Здрасти, Хубаво е, че си се разминал без сериозни наранявания! Не знам за 20-30 лв дали ще успееш да намериш пътна помощ... Последно ползвах репатрак от Горубляне. Там по "главната" улица има постоянно 4-5 чакащи репатрака. Можеш да отидеш и да се договриш с някой да ти свърши работа. На мен до КАТ например ми взеха 40 лв. Предполагам, че максимум за 50 ще можеш да се наговориш с някой от тях. Иначе можеш да звъннеш на някой от тези по-долу и да ги питаш конкретно за колко биха те преместили (като първите две са в района на бул. "България")... някои пишат, че обслужват за 35 лв в рамките на София: http://www.nirad.bg/ http://www.paqka.com/ http://www.roadhelpbg.com/ http://www.ardotrans.com/ http://www.assistancebg.com/ Успех! Редактирано 1 Септември, 2010 от ian Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #6 Отговорено 1 Септември, 2010 Жив ли си бе... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vpop 44 #7 Отговорено 1 Септември, 2010 Леле младеж! Извадил си голям късмет!?! По-добре ходи запали една свещ и другия път по-бавничко!Иначе тия с паяците така им светят очите за пари, че сигурно за 20лв. ще се навият да ти я преместят - все пак е на 200м. - 10мин работа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #8 Отговорено 1 Септември, 2010 В кв.Лагера на ул.Драгшан срещу №34-36 нощува един, на самия камион са написани и телефоните. Тъй като е сравнително близо предполагам няма да ти съдере кожата.В кръга на шегата мотото на срещата тази година не беше ли "НЕ БЪДИ ДЪРВО - СПАСИ ЕДНО С НАС!" Жив и здрав, и следващия път по-бавно.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aikanaro 1 #9 Отговорено 1 Септември, 2010 Благодаря Ви за отговорите! За следващия път смятам, че си извадих поука. А за пътната помощ звъннах на повечето фирми, които намерих в нета и всички 40-50... И накрая точно, когато щях да звъня за 40 ми се обади един пич и ми каза, че има път към мен и ще ми свърши работа за 25 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #10 Отговорено 1 Септември, 2010 Човече как си се оттървал не е истина. Добре че нищо ти няма. Продай каквото можеш от колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #11 Отговорено 1 Септември, 2010 Наистина колата е много зле и според мен не си заслужава да се оправя,а както каза и колегата преди мен продавай каквото можеш.Важното е,че ти си добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aikanaro 1 #12 Отговорено 1 Септември, 2010 Ооо.. оправяне в никакъв случай, особено сега като разгледах в мобиле.бг обявите, за по 1500 лв. колко коли има не е истина.. Тия дни ще почваме да я разфасоваме, ако някой не си я хареса да я вземе цялата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vpop 44 #13 Отговорено 1 Септември, 2010 Колега, всеки опитен джамбазин казва: - Ако ти се чака малко повече, от кола на части ще вземеш много повече... Преди 17г. си спомням зет ми беше дал едно трабанче на един наш приятел автомонтьор. Е казвам Ви сигурно две години, през месец му носеше някакви пари за продадени части от него , накрая от трабанчето остана само картона , а зет ми само дето не стана милионер (в стари пари де) ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_77 1 #14 Отговорено 15 Септември, 2010 лелее бая удар си е било,добре че си жив и здрав след такова нещо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове