Jump to content
Street-warrioR

БАУМАКС - Кой ще ходи?

Recommended Posts

В Петък го правим.Ще доведа и някоя мадама с мен. Може ли?

Редактирано от paRADOx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще пропусна този уикенд, щото съм по Враца! :angry: Иначе мадами, колкото повече, толкова повече! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз пропускам ще съм на тежки маси в един мой приятел ракия ще се леле и пържоли ще летят :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажете имало ли е хора снощи, само кажете, че е имало мис мокра фанелка Баумакс и нама да пропускам хаха :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

забравете го баумакс момчета вече няма достъп до паркинга сложили са бариери :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ееееее баси ташака :angry: май ще се върнем на старото място кадето се събирахме на газ станцията до Баумакса

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

забравете го баумакс момчета вече няма достъп до паркинга сложили са бариери :angry:

Вие нещо друго ли очаквахте? Това си е частна собственост. Нормално е ограничат достъпа до нея след като ползвата паркинга за други цели!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

забравете го баумакс момчета вече няма достъп до паркинга сложили са бариери :D

Вие нещо друго ли очаквахте? Това си е частна собственост. Нормално е ограничат достъпа до нея след като ползвата паркинга за други цели!
Епа то кви други цели, нали е за паркиране!? :D Ние само си паркирахме колите и тва е! :D Само тия с БМВ-тата оставят следи от гуми! :D И са кво ше прайм?!? Убаво си беше там! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе къде са сложени тия бариери ? То може да се влиза и от към газостанцията, може и откъм Техномаркет. Място колко искаш. Вчера аверите са били тан и куките дошли в 8:30 и всички се разбегали, мойте хора им казали че отивам в магазина ( бачка до 21:00 май ) и куките с пръст в уста. Седяли са си до към 22:30 и са си тръгнали, 4-5 коли са били останали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе къде са сложени тия бариери ? То може да се влиза и от към газостанцията, може и откъм Техномаркет. Място колко искаш. Вчера аверите са били тан и куките дошли в 8:30 и всички се разбегали, мойте хора им казали че отивам в магазина ( бачка до 21:00 май ) и куките с пръст в уста. Седяли са си до към 22:30 и са си тръгнали, 4-5 коли са били останали.

Обикновено и ние така правим - дърпаме се по-назад в периметъра да не биеме на очи, и те като се поразнесат повечето нас не ни закачат! После вече си идваме на думата! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой има ли актуална информация, какво е положението при Бумакса? :P Събират ли се или не?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да що не сложат 1-2 бутки за лимоната и кебапчета примерно, гледай каква далавера!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи минах с приятели беше доста слабо :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми зетя каза че около 10 часа е имало 50-тина коли, аз съм нещо болнав и във финансова криза и пропускам и днес.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме няма в София! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи минах с приятели беше доста слабо :)

На 24-ти петъка беше пълно с рацери и към девет без десет дойдоха куките. Екшъна се премести на ул 202.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи минах с приятели беше доста слабо :)

На 24-ти петъка беше пълно с рацери и към девет без десет дойдоха куките. Екшъна се премести на ул 202.
Кaде е тая улица 202 ? Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи минах с приятели беше доста слабо ;)

Кaде е тая улица 202 ?
Тамън до гробищатата към колелото на Надежда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от там се връщам, слаба работа като цяло, на 202ра имаше куки. Само един колега имаше от 4г драг тиима.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз трябва да съм бил бях с едни приятели от опел сектата там разрешаваха се разни спорове кое е по бързо от хлопелите корсата или атрата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз трябва да съм бил бях с едни приятели от опел сектата там разрешаваха се разни спорове кое е по бързо от хлопелите корсата или атрата ;)

е аз наминах с едно Ауди А4 потен като гъз, щото ходих да ритам, ама не те видях, а в петък някакви малчугани ми се възхищаваха на СПОРТНИТЕ брони ;) ;) ;) Редактирано от gamencerista

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една бяла Корса и една зелена Астра нали ? Е същата бяла Корса разцепи STI-ка и онова черното БМВ Е93 335 кабрио което на по миналата месечна на софия вървеше наравно с b18c4.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фен нещо си в грешка тая бялата корса омчето ми е приятел е C16XE 109 kоня с бая модове но мяма да и стигнат за STI-та, да при тях бях :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този петък гледам застават зелената астра бялата корса и една STI-ка. И доколкото успях да видя корсата вървеше пред STI-ката. Може и да е било оптическа илюзия, а и може просто STI-ката да е била много здухана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно не си видял добре :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В петък, живот и здраве мисля да присъствам! :lol: Даже колегата Уест Бам може да уреди една гонка седин Голф 2 КР! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В петък, живот и здраве мисля да присъствам! :) Даже колегата Уест Бам може да уреди една гонка седин Голф 2 КР! ;)

Хаха имаш я само да е хубаво времето ;) пък може да наминем и на 202-ра да видим какво става Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В петък, живот и здраве мисля да присъствам! :( Даже колегата Уест Бам може да уреди една гонка седин Голф 2 КР! :thumbs1:

Хаха имаш я само да е хубаво времето :) пък може да наминем и на 202-ра да видим какво става
:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За довечера някой? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пропусках колеги бях допреди 20 мин в сладкарницата Романс на по тортичка, другата събота ако е добро времето може да нагласим нещо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

скука голяма, поседях 30-на минути и ми стана тъпо.имаше 4 хлОПЕЛа астри и неква корса и се надлъгваха коя е по-бърза, накрая ги пуснаха и аз си тръгнах.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За довечера някой?!? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След половин час тръгвам за Баумакс, надявам се да има някой от наще! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как е положението там? Аз не дойдох защото приятелите ми се отказаха(както и да е)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми снощи имаше доста коли, но по едно време почнаха да се изнасят към Орландовци и си тръгнах! :) Но пък нещо, никой не искаше да се пусне с мен! :lol: Била ми бързооборотна колата?!? :lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...