paRADOx 1011 #41 Отговорено 15 Септември, 2010 (Редактирано) В Петък го правим.Ще доведа и някоя мадама с мен. Може ли? Редактирано 15 Септември, 2010 от paRADOx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #42 Отговорено 16 Септември, 2010 Аз ще пропусна този уикенд, щото съм по Враца! Иначе мадами, колкото повече, толкова повече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #43 Отговорено 16 Септември, 2010 И аз пропускам ще съм на тежки маси в един мой приятел ракия ще се леле и пържоли ще летят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #44 Отговорено 18 Септември, 2010 Кажете имало ли е хора снощи, само кажете, че е имало мис мокра фанелка Баумакс и нама да пропускам хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #45 Отговорено 18 Септември, 2010 забравете го баумакс момчета вече няма достъп до паркинга сложили са бариери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #46 Отговорено 18 Септември, 2010 (Редактирано) ееееее баси ташака май ще се върнем на старото място кадето се събирахме на газ станцията до Баумакса Редактирано 18 Септември, 2010 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #47 Отговорено 18 Септември, 2010 забравете го баумакс момчета вече няма достъп до паркинга сложили са бариери Вие нещо друго ли очаквахте? Това си е частна собственост. Нормално е ограничат достъпа до нея след като ползвата паркинга за други цели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #48 Отговорено 18 Септември, 2010 забравете го баумакс момчета вече няма достъп до паркинга сложили са бариери Вие нещо друго ли очаквахте? Това си е частна собственост. Нормално е ограничат достъпа до нея след като ползвата паркинга за други цели!Епа то кви други цели, нали е за паркиране!? Ние само си паркирахме колите и тва е! Само тия с БМВ-тата оставят следи от гуми! И са кво ше прайм?!? Убаво си беше там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #49 Отговорено 18 Септември, 2010 Абе къде са сложени тия бариери ? То може да се влиза и от към газостанцията, може и откъм Техномаркет. Място колко искаш. Вчера аверите са били тан и куките дошли в 8:30 и всички се разбегали, мойте хора им казали че отивам в магазина ( бачка до 21:00 май ) и куките с пръст в уста. Седяли са си до към 22:30 и са си тръгнали, 4-5 коли са били останали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #50 Отговорено 19 Септември, 2010 Абе къде са сложени тия бариери ? То може да се влиза и от към газостанцията, може и откъм Техномаркет. Място колко искаш. Вчера аверите са били тан и куките дошли в 8:30 и всички се разбегали, мойте хора им казали че отивам в магазина ( бачка до 21:00 май ) и куките с пръст в уста. Седяли са си до към 22:30 и са си тръгнали, 4-5 коли са били останали.Обикновено и ние така правим - дърпаме се по-назад в периметъра да не биеме на очи, и те като се поразнесат повечето нас не ни закачат! После вече си идваме на думата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #51 Отговорено 25 Септември, 2010 Някой има ли актуална информация, какво е положението при Бумакса? Събират ли се или не? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #52 Отговорено 25 Септември, 2010 Вие нещо друго ли очаквахте? Това си е частна собственост. Нормално е ограничат достъпа до нея след като ползвата паркинга за други цели!Ами да що не сложат 1-2 бутки за лимоната и кебапчета примерно, гледай каква далавера! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #53 Отговорено 25 Септември, 2010 Снощи минах с приятели беше доста слабо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #54 Отговорено 25 Септември, 2010 Еми зетя каза че около 10 часа е имало 50-тина коли, аз съм нещо болнав и във финансова криза и пропускам и днес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #55 Отговорено 30 Септември, 2010 Заутре някой ?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #56 Отговорено 30 Септември, 2010 Мен ме няма в София! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thewhitestig 0 #57 Отговорено 30 Септември, 2010 Снощи минах с приятели беше доста слабо На 24-ти петъка беше пълно с рацери и към девет без десет дойдоха куките. Екшъна се премести на ул 202. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #58 Отговорено 1 Октомври, 2010 (Редактирано) Снощи минах с приятели беше доста слабо На 24-ти петъка беше пълно с рацери и към девет без десет дойдоха куките. Екшъна се премести на ул 202.Кaде е тая улица 202 ? Редактирано 1 Октомври, 2010 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thewhitestig 0 #59 Отговорено 2 Октомври, 2010 Кaде е тая улица 202 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #60 Отговорено 2 Октомври, 2010 Снощи минах с приятели беше доста слабо На 24-ти петъка беше пълно с рацери и към девет без десет дойдоха куките. Екшъна се премести на ул 202.Кaде е тая улица 202 ?Тамън до гробищатата към колелото на Надежда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #61 Отговорено 2 Октомври, 2010 от там се връщам, слаба работа като цяло, на 202ра имаше куки. Само един колега имаше от 4г драг тиима. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #62 Отговорено 3 Октомври, 2010 Аз трябва да съм бил бях с едни приятели от опел сектата там разрешаваха се разни спорове кое е по бързо от хлопелите корсата или атрата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #63 Отговорено 3 Октомври, 2010 (Редактирано) Аз трябва да съм бил бях с едни приятели от опел сектата там разрешаваха се разни спорове кое е по бързо от хлопелите корсата или атрата е аз наминах с едно Ауди А4 потен като гъз, щото ходих да ритам, ама не те видях, а в петък някакви малчугани ми се възхищаваха на СПОРТНИТЕ брони ;) Редактирано 3 Октомври, 2010 от gamencerista Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thewhitestig 0 #64 Отговорено 3 Октомври, 2010 Аз трябва да съм бил бях с едни приятели от опел сектата там разрешаваха се разни спорове кое е по бързо от хлопелите корсата или атрата Една бяла Корса и една зелена Астра нали ? Е същата бяла Корса разцепи STI-ка и онова черното БМВ Е93 335 кабрио което на по миналата месечна на софия вървеше наравно с b18c4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #65 Отговорено 3 Октомври, 2010 Фен нещо си в грешка тая бялата корса омчето ми е приятел е C16XE 109 kоня с бая модове но мяма да и стигнат за STI-та, да при тях бях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thewhitestig 0 #66 Отговорено 3 Октомври, 2010 Този петък гледам застават зелената астра бялата корса и една STI-ка. И доколкото успях да видя корсата вървеше пред STI-ката. Може и да е било оптическа илюзия, а и може просто STI-ката да е била много здухана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #67 Отговорено 4 Октомври, 2010 Явно не си видял добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #68 Отговорено 11 Октомври, 2010 Ще се ходи ли този петък/събота? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #69 Отговорено 11 Октомври, 2010 В петък, живот и здраве мисля да присъствам! Даже колегата Уест Бам може да уреди една гонка седин Голф 2 КР! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #70 Отговорено 11 Октомври, 2010 ако ходите да пишете да дойда и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #71 Отговорено 11 Октомври, 2010 (Редактирано) В петък, живот и здраве мисля да присъствам! Даже колегата Уест Бам може да уреди една гонка седин Голф 2 КР! Хаха имаш я само да е хубаво времето пък може да наминем и на 202-ра да видим какво става Редактирано 11 Октомври, 2010 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #72 Отговорено 12 Октомври, 2010 В петък, живот и здраве мисля да присъствам! Даже колегата Уест Бам може да уреди една гонка седин Голф 2 КР! Хаха имаш я само да е хубаво времето пък може да наминем и на 202-ра да видим какво става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #73 Отговорено 15 Октомври, 2010 За довечера някой? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #74 Отговорено 15 Октомври, 2010 Аз пропусках колеги бях допреди 20 мин в сладкарницата Романс на по тортичка, другата събота ако е добро времето може да нагласим нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #75 Отговорено 16 Октомври, 2010 скука голяма, поседях 30-на минути и ми стана тъпо.имаше 4 хлОПЕЛа астри и неква корса и се надлъгваха коя е по-бърза, накрая ги пуснаха и аз си тръгнах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #76 Отговорено 21 Октомври, 2010 За довечера някой?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #77 Отговорено 22 Октомври, 2010 След половин час тръгвам за Баумакс, надявам се да има някой от наще! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #78 Отговорено 22 Октомври, 2010 Как е положението там? Аз не дойдох защото приятелите ми се отказаха(както и да е) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #79 Отговорено 23 Октомври, 2010 Еми снощи имаше доста коли, но по едно време почнаха да се изнасят към Орландовци и си тръгнах! Но пък нещо, никой не искаше да се пусне с мен! Била ми бързооборотна колата?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #80 Отговорено 23 Октомври, 2010 Сивик,ще идваш ли сега? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове