Street-warrioR 287 #1 Публикувано 27 Август, 2010 Здрасти В тази тема да пишат всички, които ходят на сбирките на хипермаркет БАУМАКС, м-у кварталите Левски и Враждебна! Според мен ще е полезно да се знае, кой и кога ходи, за да можем да се събираме повече фенове на Хонда там! По-запознатите (знам, че има такива ) да кажат официални дни и начален час на сбирките!Аз знам за петък и събота вечер, от към 20.30ч! Довечера към 20.30ч мисля да съм там, щото по-късно може да довтасат куките! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #2 Отговорено 27 Август, 2010 еми петък и събота е, от 20:00 почват да се точат, неделя също има но доста по-малко.Аз днес май няма да ходя че ме удари финансовата криза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #3 Отговорено 27 Август, 2010 Тази вечер се получи добра сбирчица от цеели 3 коли! Имаше още поне 4 Хонди, които си тръгнаха, като дойдоха куките, но ние останахме и после си прекарахме добре! В общи линии Хонда клубът наказа сичко живо и си тръгнахме! Да си признават кои бяха с червения Сивик 6-та хеч, лилавия 6-та хеч и черният 5-та хеч!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 27 Август, 2010 Мда евала на Стефата за астрата ц20хе и за бертонето изкефих се на макс !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 27 Август, 2010 Опа браво и на колегата CIVICwarrior за победата над 165 коньовата 5ца 520 ТДС 2 победи и за него !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #6 Отговорено 28 Август, 2010 Я виж ти какво се случвало точно до нас. Ще дойда някой път да видя за какво става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #7 Отговорено 28 Август, 2010 Аз днес няма да ходя, поне не с мойта кола, мога да дойда с една е36 2/2.5 двг ( не се знае ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 28 Август, 2010 Я виж ти какво се случвало точно до нас. Ще дойда някой път да видя за какво става въпрос.Aми заповядай фен нека сме повече там хондите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thewhitestig 0 #9 Отговорено 28 Август, 2010 Това място го откриха феновете със E30-ките и само те си дивееха там. Срещата им беше в събота. Последния път когато бях там (април) те се бяха отделили от всички останали във паркинга в страни А имаше около 80 коли влючително и BMW-тата.Сега как е, има ли много хора и правят ли си все още среща E30-ките ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 29 Август, 2010 Това място го откриха феновете със E30-ките и само те си дивееха там. Срещата им беше в събота. Последния път когато бях там (април) те се бяха отделили от всички останали във паркинга в страни А имаше около 80 коли влючително и BMW-тата.Сега как е, има ли много хора и правят ли си все още среща E30-ките ?Да ходят доста хора там но и полицаите зачестиха, аз снощи пропусках бях на други драгажийски мероприятия между Костинброд и Волуек добре беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 3 Септември, 2010 Днес някой за Баумакс ще ходи ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #12 Отговорено 3 Септември, 2010 аз мога да мина от работа към 20:10-15 ама към 21 тръгвам че требва да се запива на мачО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #13 Отговорено 3 Септември, 2010 Като гледам днес май няма да има хора и мисля да направя една пица във Викито малко по надолу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #14 Отговорено 4 Септември, 2010 С оглед на времето, дали ще има хора довечера?!? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #15 Отговорено 6 Септември, 2010 Може тоя петък ако е хубаво времто да се отбием до Баумакса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic86 0 #16 Отговорено 6 Септември, 2010 и аз мога да намина да се запознаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #17 Отговорено 6 Септември, 2010 ела колега, интересно е вчера на Верила една Корса наказа няколко бавареца :beer: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #18 Отговорено 7 Септември, 2010 Аз ще съм по Враца и ще се наложи да пропусна! Но в събота може да ида! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #19 Отговорено 7 Септември, 2010 ела колега, интересно е вчера на Верила една Корса наказа няколко бавареца :( Мда на Иван Гаврата корсата варви доволно скоро ще го изправим стещу Стефата (егоцентрика) да видим какво ще стане ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #20 Отговорено 8 Септември, 2010 Ако можеш ела в петък, ще заформим много голяма цигания с най-мощно свирещата Корса в София :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #21 Отговорено 9 Септември, 2010 За съжаление корсата има проблем със скоростите поселдните коли срещу които се бяга бяха Е30 с винтилирания 2.5 192 коня корсата бие една кола някаде, и тогава стана фала със скоростите, а и на мен ми се идваше натам да петък но за съжаление съм на работа иначе с голямо удовоствие ако искате може да направим събота нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #22 Отговорено 9 Септември, 2010 Събота вечер съм там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #23 Отговорено 9 Септември, 2010 Ако жената ме изгони и аз съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #24 Отговорено 10 Септември, 2010 Днес няма ли да има от 20:30 ч. ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #25 Отговорено 10 Септември, 2010 Ми ще има ама надали ще ходят хора от нашия форум по добре ела утре поне ще има 3-4 точилки хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #26 Отговорено 10 Септември, 2010 Ми добре.Само че май ще съм с Маздата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #27 Отговорено 10 Септември, 2010 Нищо пак ще си от японската група Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #28 Отговорено 10 Септември, 2010 аз довечера 100% съм там утре не се знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic86 0 #29 Отговорено 10 Септември, 2010 ако е хубаво времето и аз може да намина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #30 Отговорено 10 Септември, 2010 gamencerista само ти ли беше снощи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #31 Отговорено 11 Септември, 2010 бях бях нямаше нито една Хондичка освен мен, даже ми стана гадно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic86 0 #32 Отговорено 11 Септември, 2010 днес ако е хубаво времето ще има повече хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #33 Отговорено 11 Септември, 2010 Да ако е хувабо времето може да нагласим нещо само да не вали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #34 Отговорено 11 Септември, 2010 Добра среща беше посъбрахме с е фенове имаше дръпки след това хубаво беше надявам се да се съберем другия път повечко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #35 Отговорено 15 Септември, 2010 Готино ли е на тея срещи?Какви коли идват?Къде се дърпате?Може и аз да намина идния Петък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #36 Отговорено 15 Септември, 2010 Готино ли е на тея срещи?Какви коли идват?Къде се дърпате?Може и аз да намина идния Петък.Според зависиДоста различни, но предимно БМВЕми на булеварда ама нема много дръпкиЕла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #37 Отговорено 15 Септември, 2010 ще те чакаме фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #38 Отговорено 15 Септември, 2010 Казвайте петъка или съботата сега? Предлагам петъка-ден на майстора все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #39 Отговорено 15 Септември, 2010 по-добре събота, по интересно е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #40 Отговорено 15 Септември, 2010 Ако ще е тая събота неме пишете на работа съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове