X A X O 17 #1 Публикувано 27 Август, 2010 много съм разочерован от колегата rasing незнам дали темата е за тук но съм много много ядосън . Разбрахме се по лични да ми прати ламбда сонда за D1Z3 с 5 букси . днес отивам в офиса на еконт и какво да видя , ламда сондата е с 4 букси и на всичкото от горе са одрязани , в офися казват че немога да откажя поръчката . какво следва да правя :D нека ако някой колега може да помогне с съвет или нещо друго благадаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 27 Август, 2010 Как неможеш да откажеш поръчката? Ще те съдят ли ако не я вземеш? На какво основание са ти казали "неможеш"? Наскоро продадох едни ангели. Разбрахме се с човека да му ги пратя с опция "отвори преди да вземеш". Ако не му харесат, дам ми ги прати обратно. И при теб трябва да има такъв вариянт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #3 Отговорено 27 Август, 2010 Този вариант с отварянето зависи от изпращача,може и да го няма.Ти ги плати и после ли ги отвори или ти дадоха да ги отвориш преди да ги платиш?Просто ги откажи,да си му я върнат или да им остане подарък докато той не си я потърси сам.Но няма начин да те накарат да вземеш пратката.Просто това не е частта за която си платил.п.п.Надявам се като не си ядосан правописът ти да е по-читавУспех с проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 27 Август, 2010 ...аз като получавах еди какво си ми казах,че мога да отворя и да го видя,но трябва да платя разходите по доставката,ако не ми хареса не ги плащам и си оставам набутан единствено с доставката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #5 Отговорено 27 Август, 2010 много съм разочерован от колегата rasing незнам дали темата е за тук но съм много много ядосън . Разбрахме се по лични да ми прати ламбда сонда за D1Z3 с 5 букси . днес отивам в офиса на еконт и какво да видя , ламда сондата е с 4 букси и на всичкото от горе са одрязани , в офися казват че немога да откажя поръчката . какво следва да правя :D нека ако някой колега може да помогне с съвет или нещо друго благадаря предварителноА намери ли на човека който ти я е пратил координатите да му звъннеш и да му обясниш проблема?п.п.Винаги си искай да я отвориш преди да платиш.Не че е гаранция,ама все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #6 Отговорено 30 Август, 2010 Същото момче rasing ми прати машинка за ел. фарове за сивик англичанка - да, ама не, ни букстата става, нито буталцето влиза във фара. Ето снимка: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #7 Отговорено 30 Август, 2010 Писах л.с. на "продавача" на грешните стоки. Ще видим как ще реагира.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #8 Отговорено 30 Август, 2010 Не знам, защо админите оставят така нещата - има 1000 плъгини за рейтинг на потребителите, специално при продажби, с възможност да се оставят коментари на видно място и какво ли не още ... така поне част от тея случки ще се избегнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #9 Отговорено 30 Август, 2010 Не знам, защо админите оставят така нещата -Защото по-горе написаното от мен е на абсолютно добра воля, защото модове и админи не носят отговорност за каквито и да било покупко-продажби осъществени през форумаП.С. Моля не "цапайте" темата, ако имате предложения и мисли които искате да излеете във вид на предложения, ползвайте подходящият раздел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #10 Отговорено 31 Август, 2010 Към автора на темата, ето го и отговора от продавача на "грешната ламбда сонда" kolega na more sam i edin fr q e prati sondata. sled 4-5 dni se pribiram i vednaga mo puskam drugata .daje i kurierskata 6te e za moq smetka. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #11 Отговорено 11 Септември, 2010 на мен на лични ми каза че тази сряда ще е прати но уви "от умрял кон писмо" V SRQDA TI Q PUSKAM SRY 4E STANA TAKA. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #12 Отговорено 11 Септември, 2010 ЛЕЛЕ КАКВО Е ТОВА ПИСАНЕ ''SRY'' да го напише като хората Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове