Jump to content
X A X O

разочерование от колега

Recommended Posts

много съм разочерован от колегата rasing незнам дали темата е за тук но съм много много ядосън . Разбрахме се по лични да ми прати ламбда сонда за D1Z3 с 5 букси . днес отивам в офиса на еконт и какво да видя , ламда сондата е с 4 букси и на всичкото от горе са одрязани , в офися казват че немога да откажя поръчката . какво следва да правя :thumbs1::D :D нека ако някой колега може да помогне с съвет или нещо друго благадаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как неможеш да откажеш поръчката? Ще те съдят ли ако не я вземеш? На какво основание са ти казали "неможеш"? Наскоро продадох едни ангели. Разбрахме се с човека да му ги пратя с опция "отвори преди да вземеш". Ако не му харесат, дам ми ги прати обратно. И при теб трябва да има такъв вариянт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този вариант с отварянето зависи от изпращача,може и да го няма.Ти ги плати и после ли ги отвори или ти дадоха да ги отвориш преди да ги платиш?Просто ги откажи,да си му я върнат или да им остане подарък докато той не си я потърси сам.Но няма начин да те накарат да вземеш пратката.Просто това не е частта за която си платил.п.п.Надявам се като не си ядосан правописът ти да е по-читав:thumbs1:Успех с проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...аз като получавах еди какво си ми казах,че мога да отворя и да го видя,но трябва да платя разходите по доставката,ако не ми хареса не ги плащам и си оставам набутан единствено с доставката :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

много съм разочерован от колегата rasing незнам дали темата е за тук но съм много много ядосън . Разбрахме се по лични да ми прати ламбда сонда за D1Z3 с 5 букси . днес отивам в офиса на еконт и какво да видя , ламда сондата е с 4 букси и на всичкото от горе са одрязани , в офися казват че немога да откажя поръчката . какво следва да правя :thumbs1::D :D нека ако някой колега може да помогне с съвет или нещо друго благадаря предварително

А намери ли на човека който ти я е пратил координатите да му звъннеш и да му обясниш проблема?п.п.Винаги си искай да я отвориш преди да платиш.Не че е гаранция,ама все пак :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същото момче rasing ми прати машинка за ел. фарове за сивик англичанка - да, ама не, ни букстата става, нито буталцето влиза във фара. Ето снимка:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Писах л.с. на "продавача" на грешните стоки. Ще видим как ще реагира....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, защо админите оставят така нещата - има 1000 плъгини за рейтинг на потребителите, специално при продажби, с възможност да се оставят коментари на видно място и какво ли не още ... така поне част от тея случки ще се избегнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, защо админите оставят така нещата -

Защото по-горе написаното от мен е на абсолютно добра воля, защото модове и админи не носят отговорност за каквито и да било покупко-продажби осъществени през форума:PП.С. Моля не "цапайте" темата, ако имате предложения и мисли които искате да излеете във вид на предложения, ползвайте подходящият раздел;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към автора на темата, ето го и отговора от продавача на "грешната ламбда сонда"

kolega na more sam i edin fr q e prati sondata. sled 4-5 dni se pribiram i vednaga mo puskam drugata .daje i kurierskata 6te e za moq smetka.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен на лични ми каза че тази сряда ще е прати но уви "от умрял кон писмо"

V SRQDA TI Q PUSKAM SRY 4E STANA TAKA.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЛЕЛЕ КАКВО Е ТОВА ПИСАНЕ ''SRY'' да го напише като хората :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...