hondarev_accordov 0 #1 Публикувано 25 Август, 2010 Здравейте колеги,през изминалата нощ ми откраднаха капаците на джантите и вече изглеждат доста груби.Джантите са 16 и са марка центра(много здрави джанти).Допитвам се до вас за съвет понеже нещо не мога да измисля как да ги пребоядисам за да стоят добре на колата.Върти ми се в главата черно със син кант или само черни,както и цвета на субару(колегата oblaka е с такъв цвят на джантите)Много ще се радвам да ми помогнете в избора на цвят и много ще се радвам на някоя картинка как ще стоят направена на фотошоп.Сега ще кача снимки да погледнете за какво иде реч: МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ПРЕДВАРИТЕЛНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #2 Отговорено 25 Август, 2010 Мисля, че черно със син кант е добър избор! Хем ще се връзват с цвета на колата, хем липсата на капачки няма да дразни окото, защото вътрешността им ще бъде черна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #3 Отговорено 25 Август, 2010 Мое мнение, че Златист цвят ще и ходят особенно добре. Ще се връзват с цвета и със модела джанти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #4 Отговорено 25 Август, 2010 Не знам ако кажа бронзови или златисти с какво око ще погледнете на идеята Ако са черни направо ще "изчезнат" от колата, все едно си с железарки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #5 Отговорено 25 Август, 2010 Златисти и според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #6 Отговорено 25 Август, 2010 С този син цвят и златисти джанти се едно субару.. Според мен черни с полиран борд или бял борд ще и отива много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #7 Отговорено 25 Август, 2010 Сетих се също и за чисто бяло? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #8 Отговорено 25 Август, 2010 Бели.... със сини гайки... ама да не ти завлекат и гайките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 25 Август, 2010 И аз съм за златистите, не съм привърженик на черните и 20 ки да са губят се в колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #10 Отговорено 25 Август, 2010 виж мойтеhttp://www.album.bg/policaja/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #11 Отговорено 25 Август, 2010 При един стругар ще си направиш капачки каквито искаш ако само заради това ще боядисваш джантите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #12 Отговорено 26 Август, 2010 Според мен най-подходящ би бил цвят "алкалний батерий". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sasho_vn 0 #13 Отговорено 26 Август, 2010 Цвета според мен е добре, джантите са много грозни (купи си други) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #14 Отговорено 26 Август, 2010 Мисля си да се боядисат джантите бели и по средата да се направи капаче което да е в син цвят.Нещо такова: Тези дни ще говоря с някой майстор да видим дали ще може да ми направи големите капаци или ще правим малките капаци.Понеже капака трябва да е накривен,така че да се получи продължение на лъчите,незнам това как се прави.Докато средното капаче става право и предполагам не е сложно за правене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mihail4o_ 3 #15 Отговорено 26 Август, 2010 То добре бели, ама такива коли под път и над път. Най-добре е златист цвят. Просто е по-модерно и на това синьото направо ще му заспи. А ако е златиста перла малииии... Да не си син голф двойка за да ги боядисваш бели, давай златистото и ще останеш очарован като ги видиш на колата, хем и по-модерен вид ще има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AuruMoon 14 #16 Отговорено 26 Август, 2010 Аз пък не смятам, че бялото е лоша идея и се връзва на синьото. Стига с това златно, ебаси циганиите. Според мен златно седи добре на черна кола, или ако боята е от черната перла със златни отенъци супер, но да ми твърдие, че на тази синя кола златното е чак толкова як звят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #17 Отговорено 27 Август, 2010 виж мойтеhttp://www.album.bg/policaja/Брех тези джанти... много полицейски бе Екстра седят на Прелюда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #18 Отговорено 27 Август, 2010 Ха ха ха . . .маитапа на страна но и на мен ми харесват на Полицая джантите! Бомба са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #19 Отговорено 28 Август, 2010 Ха ха ха . . .маитапа на страна но и на мен ми харесват на Полицая джантите! Бомба саа,не бе лъжем се,обърнал съм всички чужди сайтове да търся идеи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
catalepsy 12 #20 Отговорено 28 Август, 2010 Бяло като мляко наи ще е добре или бяла перла! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aikanaro 1 #21 Отговорено 3 Септември, 2010 Черни джанти отиват на всяка една кола, така че аз съм за черни с бял кант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #22 Отговорено 3 Септември, 2010 черно определено! това златисто ми е страшно циганско, особено на синя кола, отива си само на черна, въпреки че пак не ми харесва. имаме един колега със тъмно синя шеста генерация със златисти джанти, pete_tong или нещо такова, виж я неговата, според мен е отвратително ( нищо лично, просто изказвам мнение и давам пример ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #23 Отговорено 3 Септември, 2010 извинявам се за оффтопика но раздела не се ли казваше "спорт и тунинг" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове