Jump to content
bate_em4o

Твърдица-Елена някои да е минавал скоро?

Recommended Posts

Колеги имам пътуване от Пловдив до Елена.Та търся инфо за състоянието на прохода Твърдица-Елена.Преди 2 години минах от там, беше поносимо,никои не го потдържа но и нямаше на асфалта много дупки.... и коли също ;) Някои да е минавал това лято да даде инфо някво,че през ноща ще пътувам.Или да търся алтернативни маршрути?Благодаря предварително. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Твърдица до върха бива,но надолу към Елена е ужас.Аз пътувам през прохода,Стара Загора,автомагистрала Тракия.Подбалканската също е добра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone
Състояние на републиканската пътна мрежа към 25.08.2010

1. Затворени са проходите:- Дюлински проход - път ІІІ-906 е затворен за товарни МПС. Обходни маршрути: път І-9-п.в. Бургассевер-Каблешково-път ІІІ-906-път 9061-р-н Тънково-път І-9 и обратно или “Ришки проход”;- Златишки проход - път ІІ-37 Етрополе-Златица;- Твърдишки проход - път ІІІ-662 Твърдица-Елена /обходен маршрут през проход “Вратник“/.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емчо утре и аз пътувам към Елена - маршрута ми е през Прохода на Републиката и евентуално през Келифарево :lol: но най-вероятно през В.Търново - Елена :) от опит ти казвам , че там пътищата не са добри , а за да спестиш 40-50 км не си заслужава да си чупиш колата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарско!Явно ще се минава през Хаинбоазкия. :worthy:

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...