THGBSS 29 #1 Публикувано 24 Август, 2010 Честит рожден ден на aniki, който не е от най-активните във форума, но си го познаваме добре Още веднъж бъди жив и здрав, колкото и клиширано да звучи това е наистина най-важното и нека живота ти да продължава да се върти около Хонда. Дано сбъднеш всичките си мечти ! Продължавай да бъдеш такъв добър и готин човек и приятел !Честит празник и на останалите празнуващи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 24 Август, 2010 Честит Рожден ден и от мен Ники, жив и здрав бъди защото това е най-важното, желая ти всичко най-най-най-хубаво, и умната със високите скорости Обади се тия дни да ти дам онова нещо Честито и на останалите празнуващи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #3 Отговорено 24 Август, 2010 Да издебна момента докато Ники е за бира да му честитя и тук. Жив и здрав да си младежо , мноо Хонди ти желая , и на две и на 4-ри колела и да внимаваш с двуколесните Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #4 Отговорено 24 Август, 2010 Айде честито и от мен, да е жив и здрав колегата Ники , че идва пак студентски празник да има с кой да се напием ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #5 Отговорено 24 Август, 2010 Айде честито и от мен Ники, с пожелания за всичко най-хубаво. Честито и на останалите празнуващи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #6 Отговорено 25 Август, 2010 Хайде честито и от мен,живи и здрав и да следваш мечтите си,като някои хора покрай теб п.с.Малко на патерици ама... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове