Jump to content
Two

Имам ли катализатор ?

Recommended Posts

Хонда Сивик 1.6 втек 92 година.Някой може ли да ме посъветва къде мога да намеря информация дали има катализатор ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При някой гърнеджия, като я вдигнат :hondarulez: По принцип всички имат, но може и да е махнат от предишния собственик :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Информация на някои канал,качваш я,слизаш отдолу и проверяваш! Възможно е да седи само леглото,да са го отваряли и изчистили,като го чукнеш и бие на кухо ако е изваден! Така ще разбереш наи лесно.. Късмет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря,утре лягам и започвам да тропкам :hondarulez:(в Бургас чух ,че -50% от данъка ,ако имаш катализатор )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...тва важи ако си под 101 коня за данъка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...тва важи ако си под 101 коня за данъка

Значи да слагам правата тръба и да не му мисля :hondarulez: Тя моята 125 магарета(все още без нови подкови :hondarulez:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не само в Бургас, а в цяла България - ако колата има катализатор, данъка е наполовина. Само че, това дали имаш катализатор не го определяш ти, а някой сервиз, който извършва технически прегледи. Те издават бележка, че колата има катализатор, и тази бележка я носиш в данъчното, като регистрираш колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не само в Бургас, а в цяла България - ако колата има катализатор, данъка е наполовина. Само че, това дали имаш катализатор не го определяш ти, а някой сервиз, който извършва технически прегледи. Те издават бележка, че колата има катализатор, и тази бележка я носиш в данъчното, като регистрираш колата.

Аз като регистрирах моята писах, че има катализатор, но бележка не са ми искали. Един колега вика "Ти луд ли си бе? Пиши, че имаш катализатор, всички така правят. Даже и Зил да регистрираш пак пишеш, че има катализатор" !!! Но наистина имах де.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и на мен един комшия ми каза ,че само трябва да се напише ,че има без бележки и такива работи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...