Two 1 #1 Публикувано 23 Август, 2010 Хонда Сивик 1.6 втек 92 година.Някой може ли да ме посъветва къде мога да намеря информация дали има катализатор ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 23 Август, 2010 При някой гърнеджия, като я вдигнат По принцип всички имат, но може и да е махнат от предишния собственик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #3 Отговорено 23 Август, 2010 Информация на някои канал,качваш я,слизаш отдолу и проверяваш! Възможно е да седи само леглото,да са го отваряли и изчистили,като го чукнеш и бие на кухо ако е изваден! Така ще разбереш наи лесно.. Късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Two 1 #4 Отговорено 23 Август, 2010 Благодаря,утре лягам и започвам да тропкам (в Бургас чух ,че -50% от данъка ,ако имаш катализатор ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #5 Отговорено 23 Август, 2010 ...тва важи ако си под 101 коня за данъка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Two 1 #6 Отговорено 23 Август, 2010 ...тва важи ако си под 101 коня за данъкаЗначи да слагам правата тръба и да не му мисля Тя моята 125 магарета(все още без нови подкови ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #7 Отговорено 23 Август, 2010 Не само в Бургас, а в цяла България - ако колата има катализатор, данъка е наполовина. Само че, това дали имаш катализатор не го определяш ти, а някой сервиз, който извършва технически прегледи. Те издават бележка, че колата има катализатор, и тази бележка я носиш в данъчното, като регистрираш колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CombiMan 29 #8 Отговорено 24 Август, 2010 Не само в Бургас, а в цяла България - ако колата има катализатор, данъка е наполовина. Само че, това дали имаш катализатор не го определяш ти, а някой сервиз, който извършва технически прегледи. Те издават бележка, че колата има катализатор, и тази бележка я носиш в данъчното, като регистрираш колата.Аз като регистрирах моята писах, че има катализатор, но бележка не са ми искали. Един колега вика "Ти луд ли си бе? Пиши, че имаш катализатор, всички така правят. Даже и Зил да регистрираш пак пишеш, че има катализатор" !!! Но наистина имах де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Two 1 #9 Отговорено 24 Август, 2010 Да и на мен един комшия ми каза ,че само трябва да се напише ,че има без бележки и такива работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове