Jump to content
paro

Нов с Акорд 2.2 дизел 2010

Recommended Posts

Здравейте скъпи колеги и се радвам че се вече част от клуб Хонда.Днес си купих нов Акорд 2.2 ,който живи и здрави трябва да го получа в петък .Колеги колебаех се между Авенсис и Мазда 6,но се надявам да съм направил правилния избор,просто при теста най-много ми хареса от останалите,а и 5-те години гаранция също бяха от значение .Искам да попитам какво да очаквам като подръжка и надежност от автомобила .Моля колеги с подобна кола да споделят .Чувал съм че стария и -сдти бил много успешен какво ви е мнението за новия дизел,досега карах Сивик 8-ма генерация седан и бях много доволен от колата.Благодаря предварително. :hondarulez:.

Редактирано от paro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новият дизел на хонда е просто трепач много безшумен, динамичен и надежден двигател. Според мен си направил точния избор макар че бих се поколебал само м/у акорда и маздата.Искрено се радвам че не си избрал тойота. Да ти е честита и много безаварийни километри и много щастливи моменти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега, мога само да кажа едно - наистина парфектен автомобил! Аз също не бих предпочел маздата пред този акорд. Другото чакаме сам да споделяш след време с нас. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега :honda: От две години карам първия Акорд оборудван с Хонда Дизелов двигател :tooth: и всичко е слънце :honda: За сега само масла , филтри , накладки , масла , филтри , накладки , а вече е на 90 000 км :hondarulez: Евтини части , но не и от официалния дилър :hondarulez: но въпреки това оригинални :tease: Главно това ще ти е зора , парите които ще оставаш за сервизиране на колата :censored: 6 литра масло , са си 6 литра масло . Но за сметка на това кефа цена няма :honda: Сподели само как се чувстват задно стоящите спрямо Сивика ? Като купувахме Акорда гледахме и Сивик 8-ма седан , но 1.6 :tooth: и ми направи впечатление по-голямото пространство за крака на тези зад мен :honda:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и безаварйна. Дай някоя снимка да ч видим машината.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги не мога да заспя :D .Колата е излязла от завода 28.07.2010 току що пройзведена.От Бултрако казват че била на 400 метра :D тея близките нощи ще са безсънни версията е средната елеганс,но според мен е добре оборудвана.Не харесвам разни кожи навигации и т.н.Относно Мазда 6 -НЯМА ТОЛКОВА ПЛАСТМАСОВА ГАДОСТ:D:huh:,извинявам се ако ико има колеги с Мазда 6 ма тази която карах тестовата беше на 3800 км и по дупките се чуваха скърцания от таблото и багажника.Още в събота снимки :lol::lol::huh::):) .Само да дойде милата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За новия Авенсис първо е гаден друса,управлениетое как да го кажа ..........НЕ СЕ ЧУВСТВА АВТОМОБИЛА ,отделно на финала речих че прилича на кутия за обувки :huh: не ме кефи.:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и добре дошъл в клуба! :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...