Jump to content
Diyan_Petrov

Помощ за масло

Recommended Posts

Здравейте,моля Ви да споделите какво масло да сложа на Honda Civic hatch back 5gen. D15b2 93г. Това е първата смяна на маслото на мотора от както аз съм собственика и ще се радвам да кажете каква марка и какво точно да купя( не ми свиди и не мисля да пестя от това, така че не е проблем ако е скъпо, стига да върши работа).Благодаря за помоща предварително и поздрави на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,моля Ви да споделите какво масло да сложа на Honda Civic hatch back 5gen. D15b2 93г. Това е първата смяна на маслото на мотора от както аз съм собственика и ще се радвам да кажете каква марка и какво точно да купя( не ми свиди и не мисля да пестя от това, така че не е проблем ако е скъпо, стига да върши работа).Благодаря за помоща предварително и поздрави на всички.

Каквото и да купиш от България, ще е боклук ! Независимо какво ти говорят , кой бил оторизиран вносител и т.н. Истината е една ... качестовото на маслата в Бг е далеч по-ниска от тази в Западна Европа. Така , че или си купи от Германия , Австрия, Франция и т.н или си купи най-евтиното от Бг. Има хубави сайтове от Германия , които продават маслата на по-ниски цени , отколкото можеш да ги намериш тук. Просто трябва да потърсиш. Аз съм с немско Лики Моли и смея да твърдя на 100000000% ,че няма нищо общо с боклука , който се продава тук под името Лики Моли !10W40 ти препоръчвам аз , а по книжка сигурно е 5w30.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от колегата във форума ms auto си поръчай масло 10w40 пълна синтетика на митсубиши моторс страхотно масло карам с него вече 7000км и не е мръднало на щеката и все пак зависи в какво състояние е мотора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Умакноваш се у техническио раздел ,биеш една жица на търсачката да тражи масло и четеш 8 часа без да спираш . А у важниот раздел има и теми на кирелица и там ората са писале за масл'о .15в40 АЦделко

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от колегата във форума ms auto си поръчай масло 10w40 пълна синтетика на митсубиши моторс страхотно масло карам с него вече 7000км и не е мръднало на щеката и все пак зависи в какво състояние е мотора

+1 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, мислите ли, че от толкова потребители, никой не е задавал този въпрос, моля ви да ползвате търсачката преди да пускате нова тема, това го пише и в правилата на форума, а те трябва да се спазват. Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...