raundup 0 #1 Публикувано 15 Август, 2010 здравейте колеги. за първи път поуствам тук, тъй като от скоро имам Hr-v (и се кефя много ) яко е да имаш хонда, ама още по яко е да имаш и каравана с хондата....... е и каравана имам....ама нямам теглич за Hr-v-то...... знам къде се продават и знам колко струват, монтажът на теглича е елементарен, захранването на буксата също.......въпросът обаче е "дали собственоръчното монтиране на допълнителни светлини (буксата) ще повреди или обърка бордовият компютър при теглене ?????"лек път и здрави гуми !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yor 0 #2 Отговорено 16 Август, 2010 Здравей колега,при црв -то в едно от гнездата на задните колони има изведена букса за теглича.Провери ,може да имаш касмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boban 1 #3 Отговорено 16 Август, 2010 Здравей колега , честито за придобивката. Когато слагах а СД на моето HR-V , на мястото на задните колони ( които никога не ги е имало) имаше някакьв кабел ,за който маисторчето каза ,че не е за тонколони. Така че провери както те сьветва колегата! Много безаварийни км. и пиши от каде си и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #4 Отговорено 16 Август, 2010 Като свалиш лявата колона в багажника на CR-V то има втори кабел с по-голямма букса.И на Аеродека е така.Предполагам,че на HR-Vто е същото.Ползвал съм я и нямаше никакво отражение върху компа.Ремаркето светеше като реклама на кока-кола. Нямаше нужда от усилване на предпазители и такива разни...Явно по-големия ток си е предвиден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #5 Отговорено 16 Август, 2010 Трябва ти един електронен блок, който ще излъже компютъра и няма да ти дава грешки. Струва 100лв. + кабелите, а теглич за твойта 322лв.Ако искаш опитай без този блок, не мисля че ще е успешен опита ако имаш бордкомпютър . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raundup 0 #6 Отговорено 16 Август, 2010 м да....ще проверя за буксата със сигурност....ако я има, явно японците са предвидили това и съм сколонен да вярвам че наистина няма да има проблеми с борда, но за всеки случаай ще поразпитам тук там по сервзи и т.н. а тегличът колега , за мен ще струва към 180лв. "Много безаварийни км. и пиши от каде си и т.н"благодаря за пожеланията Бобан от София съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raundup 0 #7 Отговорено 16 Август, 2010 забравих да БЛАГОДАРЯ за съветите и се чудех дали не пише някъде в форума, къде и кога (ако) се събърате софийските хондаджии, бих могъл да присъствам на някоя от сбирките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове