Jump to content
raundup

теглич Honda Hr-v

Recommended Posts

здравейте колеги. за първи път поуствам тук, тъй като от скоро имам Hr-v (и се кефя много :( ) яко е да имаш хонда, ама още по яко е да имаш и каравана с хондата....... е и каравана имам....ама нямам теглич за Hr-v-то...... знам къде се продават и знам колко струват, монтажът на теглича е елементарен, захранването на буксата също.......въпросът обаче е "дали собственоръчното монтиране на допълнителни светлини (буксата) ще повреди или обърка бордовият компютър при теглене ?????"лек път и здрави гуми !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,при црв -то в едно от гнездата на задните колони има изведена букса за теглича.Провери ,може да имаш касмет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега , честито за придобивката. Когато слагах а СД на моето HR-V , на мястото на задните колони ( които никога не ги е имало) имаше някакьв кабел ,за който маисторчето каза ,че не е за тонколони. Така че провери както те сьветва колегата! Много безаварийни км. и пиши от каде си и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като свалиш лявата колона в багажника на CR-V то има втори кабел с по-голямма букса.И на Аеродека е така.Предполагам,че на HR-Vто е същото.Ползвал съм я и нямаше никакво отражение върху компа.Ремаркето светеше като реклама на кока-кола. :) Нямаше нужда от усилване на предпазители и такива разни...Явно по-големия ток си е предвиден.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва ти един електронен блок, който ще излъже компютъра и няма да ти дава грешки. Струва 100лв. + кабелите, а теглич за твойта 322лв.Ако искаш опитай без този блок, не мисля че ще е успешен опита ако имаш бордкомпютър  :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

м да....ще проверя за буксата със сигурност....ако я има, явно японците са предвидили това и съм сколонен да вярвам че наистина няма да има проблеми с борда, но за всеки случаай ще поразпитам тук там по сервзи и т.н. :lol::D а тегличът колега , за мен ще струва към 180лв. :D "Много безаварийни км. и пиши от каде си и т.н"благодаря за пожеланията Бобан от София съм :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

забравих да БЛАГОДАРЯ за съветите :lol:и се чудех дали не пише някъде в форума, къде и кога (ако) се събърате софийските хондаджии, бих могъл да присъствам на някоя от сбирките :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...