Никой 1 #41 Отговорено 1 Септември, 2010 Оф... ако я направим догодина декември,ще се похваля и аз... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #42 Отговорено 2 Септември, 2010 ммммм диего брат съмнявам се винаги е в средата на годината 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #43 Отговорено 2 Септември, 2010 Аз много искам да се похваля в тази тема , но уви ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #44 Отговорено 2 Септември, 2010 фоундер направи една тема за 5 ген. хеч те са много ще напълните сигурно 30-40 страници 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #45 Отговорено 2 Септември, 2010 Е , ЦРХ си е класика и ми е любима кола , за това въздъхнах тежко по колегите .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #46 Отговорено 2 Септември, 2010 Яаааа марш обратно в сектата Ангелееееее.Аз всъщност май трябваше да пиша +5 щото толкова са минали през мен,макар че в момента е само един... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #47 Отговорено 2 Септември, 2010 MAD DOG написа: Яаааа марш обратно в сектата Ангелееееее.Аз всъщност май трябваше да пиша +5 щото толкова са минали през мен,макар че в момента е само един... Веднага да възстановяваш бройката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #48 Отговорено 2 Септември, 2010 (Редактирано) Да бяхте пуснали темата във вид на анкета, за да може да се преброите. С т'ва "+1" не знам кой ще е тоя луд който да ви преброи..... Редактирано 2 Септември, 2010 от paRADOx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #49 Отговорено 2 Септември, 2010 Дишай дълбоко колега,аз ще ударя тотала...нали и ника ми подсказва че съм луд.Диего,само да отмине кризата мамка и шибана....ще напълня двора пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #50 Отговорено 2 Септември, 2010 (Редактирано) хах колеги пуснете поне по една снимка... че някой не се познават поне да се знаят по колите Редактирано 2 Септември, 2010 от Витек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #51 Отговорено 2 Септември, 2010 ...ето още малко от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #52 Отговорено 2 Септември, 2010 хах Васко за тебе няма смисъл да пускаш снимки целия форум те знае ... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #53 Отговорено 2 Септември, 2010 Бате Васко президент! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #54 Отговорено 2 Септември, 2010 ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #55 Отговорено 2 Септември, 2010 амиии никой като не поства снимки ....тука поне не ми се карат и не ме наказват с уорнове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #56 Отговорено 2 Септември, 2010 Васко ,кви са тея снимчици баце?? Дай по -големи ,Да не съм в Офтопик ,ето предпоследни снимки на рекса (ще зимуваме): Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #57 Отговорено 2 Септември, 2010 ееееееее..... диего брат пак ли си в вихара на лудоста.... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1122 #58 Отговорено 3 Септември, 2010 Тия дет сме с ВТ-та 4г. към коя секта да се пишем?Щот все си ме влечат тия Рексове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #59 Отговорено 3 Септември, 2010 Diego написа: Васко ,кви са тея снимчици баце?? Дай по -големи Постарах се да са по-малки ама хайде .... това е положението ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #60 Отговорено 3 Септември, 2010 policeman написа: Тия дет сме с ВТ-та 4г. към коя секта да се пишем?Щот все си ме влечат тия Рексове Ти си от нашите бре Качвай снимки веднага Все пак ние сме абривеатура на Сивик Ренесанс - Х (екс) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #61 Отговорено 3 Септември, 2010 хах както каза диего ти си от нашите... има нещо малко вътре в тебе което все още те превлича към црх-отбора... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #62 Отговорено 10 Септември, 2010 RIFTO написа: генчо генчоо.... ти си за др. тема извинявам се за моето невнимание.Моля гласа ми да бъде изтрит,за да не пречи на бройката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #63 Отговорено 10 Септември, 2010 Ааааа ма как така такава тема без мен Тц тц тц - голям съм заплес, вярно е че не чета много напоследък, но все пак И аз с един брой да се включа: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #64 Отговорено 19 Септември, 2010 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #65 Отговорено 19 Септември, 2010 Ади,взе ли старта на тоя самолет? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1122 #66 Отговорено 20 Септември, 2010 Ето една снимчица: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #67 Отговорено 20 Септември, 2010 (Редактирано) Редактирано 20 Септември, 2010 от Crx™ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #68 Отговорено 21 Септември, 2010 не сме се дърпали - той този самолет може би отдавна не стартира ама е добър фон за снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IV_LUDE 0 #69 Отговорено 23 Септември, 2010 айде и аз съм тукhttp://www.facebook.com/#!/album.php?a...100000536910909 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #70 Отговорено 23 Септември, 2010 Барабар Петко с мъжете,ето ме и мен..................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #71 Отговорено 1 Октомври, 2010 Охоооо,двама от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ маниаци са се разписали - MIYAMOTO + policeman!Браво!Да удрям ли тотала?Мисля че е рано още.Те рексистите понеже карат много бързо и четат много бързо подминават темата.... .Само аз се сещам за няколко които се спотайват.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1122 #72 Отговорено 1 Октомври, 2010 MAD DOG написа: Охоооо,двама от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ маниаци са се разписали - MIYAMOTO + policeman!Браво!Да удрям ли тотала?Мисля че е рано още.Те рексистите понеже карат много бързо и четат много бързо подминават темата.... .Само аз се сещам за няколко които се спотайват....Дога,чакам те да изригнеш Подочух нещо,та дано да стане и да постнеш снимки тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #73 Отговорено 1 Октомври, 2010 ем чи кък я мисли работата без снимки :) :D 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #74 Отговорено 1 Октомври, 2010 (Редактирано) То ако стане..... :) ....стискайте палци,картинг маниаци.... П.П....брат ми,аз не съм по снимките - при 13 Хонди които съм сменил нямам ни една снимка във форума в теми от сорта кой какво кара и ала бала.Който трябва,знае какво карам. Редактирано 1 Октомври, 2010 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #75 Отговорено 5 Октомври, 2010 свършиха ли рексовете само толкова ли бяха ей много се скътавате... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #76 Отговорено 28 Октомври, 2010 обща бройка: 26 рекса леко се заблеосвам и забравям сметката ама горе доло е толкова... а и без мад_дог не му знам бройката се нещо ново вади и 2 четвърти гена. това бяха само толкова. еххх,ехххх а аз си мечтаех за повече 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #77 Отговорено 28 Октомври, 2010 (Редактирано) Абе сега изчезват постове,теми....да,с два рекса съм в момента и една 4-ка хеч и половина.... .Не се отчайвай колега,малко да мине само шибаната криза и се заравям пак с рексчета.... П.П. сега и аз ще ги изброя.И има доста които си трайкат....да почвам ли?Като за начало колегите DNL,CLS,Magnum...Аз ги изкарах 27 с мойте и две 4-ки ВТ. Редактирано 28 Октомври, 2010 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #78 Отговорено 28 Октомври, 2010 +1 от мен нещо поста ми е изчезнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RIFTO 27 #79 Отговорено 28 Октомври, 2010 И ПРИ МЕН ВЕчЕ СА 1+1СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА КОЛЕГАТА MAD DOGблагодарение на които се сдобих с още един црх 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #80 Отговорено 29 Октомври, 2010 2 нещастни рекса ми минаха през ръцете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове