georgivanov1 23 #1 Публикувано 15 Август, 2010 Здрвейте колеги,дойдех си на ваканция в БГ и подкарах джипката на мама.В тези жеги вклю4их климатика,но не духа в купето.Чува се шум Че работи,но не излиза струя от духалките.Според мен някоя тръба се е откаЧила или има нещо запушено,улавя се съвсем леко подухване в краката. Къде може да е проблема,някой да помогне със съвет преди да отида в някой сервиз в Пловдив и да ми отрежат главата от кръста, а и ако някой знае къде работят да ми препоръЧа сервиз Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #2 Отговорено 15 Август, 2010 И при мен имаше такъв проблем, но на друга марка автомобил .. проблема се реши срещу 170 или 250 лева мисля .. ремонта + допълване на фреон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #3 Отговорено 15 Август, 2010 Ако не си забелязал, колегата пише че липсва струя въздух а не че липсва студен такъв Или някои въздуховод се е откачил или някоо клапа някъде е застанала не където трябва. Или пък я вземи и отвори там при самия мотор на парното и виж върти ли как върти и какво въобще става, щото току така въздуховод не се откача. Пък и да се откачи някои като сменяш посоките на духане би трябвало все някъде да почва да духа. А теб докато те е нямало дали маикати някога се е сетила да смени филтъра на климатика Имаш за задача да си поиграеш и да се поровиш утре и чакаме резултат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 15 Август, 2010 Обърнахте ли волана ? Ако сте го обърнали знаеш към кой да се обърнеш ако не си , най-лесното е да видиш дали духа от филтъра на климатика , който се намира (предполагам) зад жабката , най-вероятно ще трябва да я махнеш цялата + една метална пластина А като го набримчиш на максимум също ли не духа ? Случвало ми се е на Сивик Англичанка да не работат слабите степени , а само силните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #5 Отговорено 16 Август, 2010 Поленовия филтър беше задръстен и оттам липсата на струяВолана не са го обърнали,защото майка ми вече му свикнала така и не искаМерси на всички отзовали се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #6 Отговорено 16 Август, 2010 Откъде в Пловдив да купя този филтър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #7 Отговорено 16 Август, 2010 Откъде в Пловдив да купя този филтърДо дискотека Папараци - магазин Самурай като кажеш , че си от Форума ще ти направят отстъпка - 10% предполагам Ако не знаеш къде е дискотеката , кръстовището на Източен с Мария Луиза посока Главната , 100 метра след кръстовището Друго място е Филтрон-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #8 Отговорено 16 Август, 2010 Само не си купуваи от наи евтините обикновени хартиени, те се вмирисват за 20 дена и вътре вуни на умрели катерички, искаи с активен въглен или нещо подобно беше, ама поне карат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #9 Отговорено 17 Август, 2010 Слави не знам от кои евтини си си купил , но след 3 месеца моя за 30 лв му няма нищо миришеше малко неприятно в началото или иначе ако имаш пари в Бултрако са над 80 лв оригинални Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #10 Отговорено 17 Август, 2010 Има едни по 12 лева, материята е като чиста хартия и снежно бяла на цвят, опаковката е само в наилон, дори кутия няма, все едно насипно са в контеинер те такъв за 1 месец стана на гъз. Инак този от 30 лева е хубав тои е с активен въглен уж, цвета му е сивкав и кара доста време , след оня боклук и аз само такива купувам и няма дертове с него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове