x-ray 0 #1 Публикувано 14 Август, 2010 Значи имам един мотор Д16А6 които на втори цилиндър е сцепен и не става(блока)Интересува ме кои друг блок ще пасне!Да си сложа др блок пак карантията и главата да са моите!И ако може някакви примерни цени!Мерси предварително! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 14 Август, 2010 Примерна цена от 40 - до 60 лв. за ремонт на твоят блок, но трябва да го свалиш, да го "обезкостиш" и да го закараш да ти набият суха риза и да ти я шлайфат на размер... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
x-ray 0 #3 Отговорено 14 Август, 2010 каде може да го направят това?Защото не сам запознат с такива маистори? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4 Отговорено 14 Август, 2010 В Авганистан.. Кажи от къде си, та да може някой да те насочи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 14 Август, 2010 (Редактирано) Айде ризи занабивахме на жигулата . Колко да е тоя блок бре 100 тина лева та ризи http://forums.hondabg.com/index.php?showforum=29 Редактирано 14 Август, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
x-ray 0 #6 Отговорено 14 Август, 2010 ами званях на моргите кадето са ж началото на форума но ми обаждат цени от по 200-250лв за гол блок и за това пуснах тема тук за савет!Немерих един колега но тои вече го беше продал!Сега забелязах че още един колега има писах му и чакам да ми отговори.Иначе съм от Казанлък! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #7 Отговорено 14 Август, 2010 Айде ризи занабивахме на жигулата .Че какво им е на жигулките бре, фенка ? За 40 г. производство, нямат нито един автомобил отзован заради дефекти ... http://i856.photobucket.com/albums/ab127/m...otivator112.jpgКолега, имам координати за Пловдив .. Из Казанлък не може да няма някой по голям сервиз, който се занимава с шлайфане на блокове и глави.. Поразпитай и ако не намериш, се обади на ЛС да ти дам тел.№ .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
x-ray 0 #8 Отговорено 15 Август, 2010 мерси колега ще разпитам тука как стоят нещата и ако има нещо ще ти драсна едно ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове