Jump to content
kalinski84

Здравейте колеги!

Recommended Posts

От днес вече съм безработен..след каато за пореден път се молих за заплатата ми, нервите ми нейздържаха и си осрах шефа... Казах му каквото си имах на сърце а той неможеше да си намри място имаше некви опити за викане ама не стана на неговата защото аз пеех с пълно гърло.. чух как отново прееба бившите ми колеги с парите и и стана ясно че няма оправия при тоя човек.. 5 години роб.. бачках последно по 10-15 часа на ден.. а й е имало дни когато съм ба4кал по 30часа без да спа.. и в последствие разбрах 4е съм от 10 мес на 4 часа работен ден ... колата ми е на изплащане и ми останаха някакви 500лв да я изплатя ама момчето си иска парите....с цел да се отъра от вноските.... да ама не на тоя не му се даваха пари.. виждам родителите си, те си търсят заплатите от март месец.. и разбирате ли всичко ми дойде нанагорно и.. ето резултата..в момента колата ми е обявена за продан но само тук.. искам да я вземе някой който ще дава мило и драго за нея, както правих аз...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо я постегна и я боядиса, жалко. Ако не се появи алтернативно решение ще е гадно. Но едва ли си пуснал темата за съчувствия де, поне аз не бих.. от съчувствия полза в тоя живот няма:( Истината за отношенията между работодател и работник в нашата България ми действат зле, защото се сещам за корена на проблема! Дано успееш да я задържиш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво да кажа освен горе главата, дано скоро да си намериш по добра работа и да успееш да си запазиш колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...