Jump to content

Recommended Posts

имам следния проблем когато е студена колата не пали като преди доста повече въртя като запали си мени оборотите като и подам гас не реагира адекватно и докато работи се тресе колата.Имам чуството че не работи на 4 цулиндара и като работи на място плущи през гърнето.И вобще не върви все едно е 70коня можели да са запушени инжектори :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а какъв пушек излиза бял или черен? За цилиндрите най-лесно можеш да разбереш като почнеш да махаш кабелите един по един.Например махаш първия-ако се промени работата на двигателя значи е ок ако не се промени значи нещо се е прецакало (най-вероятно свещи).Слагаш кабела обратно и продължаваш нататак.Забелязал ли си дали колата прегрява?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След горната процедура трябва да си купиш и нова бобина, вероятността да изгори е поне 90%.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След горната процедура трябва да си купиш и нова бобина, вероятността да изгори е поне 90%.

Защо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за пушек гледах нищо не излиза не прегрява отначало и аз се съмнявах за свещи те изскарах ги нямаха някакъв нагар но мисля да ги сменя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо?

Защото свещта се явява това във запалителната верига. Един вид бобината се разтоварва посредством свещта, когато този товар изчезне, големината на тока нараства значително и от там се получава този ефект. Поради същата причина не се махат и клемите на запален вече автомобил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз преди време като сменях свещите и съм забравил да мушна единия кабел и така карах до къщи.Като се прибрах не помня за какво вдигнах капака ама като видях кабела да се мандахерца свободен и направо изтръпнах от ужас -викам ся ще има бобини ,комутатори и тем подобни да здадат багажа и пак ще фалирам ама голям късмет ,да чукна на дърво нищо не се повреди тогава :lol: Само че до колкото знам малко хора са имали този късмет при експерименти в тази област :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи мога да изклуча инжекторите така ли а отностно свещи те оригинални по каталог за ЦРХ вти ли да зема ли чух за някакви спортни ли какви биле там и какво са повече от обикновените

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и вобще кои са наи добрите свещи Б16А2 :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...