Marin A. 0 #1 Публикувано 12 Август, 2010 Искам да попитам дали някой знае колко струва дясна врата за Хонда Сивик 1,3 Vtec 94г. 75 к.с.(хечбек).Ако можете, ме насочете дори към някоя автоморга да потърся за по-евтино.Аз съм от Пловдив, затова ще ви помоля предварително да ми пишете само за магазини или морги от Пловдив или в близост до Пловдив. Дясната врата ми е за боклука цялата. Днес ме удари един малоумник и сега ме е много яд. Благодаря за помоща предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 12 Август, 2010 (Редактирано) Хонда Сивик 1,3 Vtec 94г. 75 к.с. Кой каза че неможе? Темата не е за технически ! Редактирано 12 Август, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 12 Август, 2010 (Редактирано) Всяка Хонда е: 1-во - 16В Двувалка (щом са 16 клапана) 2-ро - Винаги са Втек. (да ли само надпис или има и системата е друг въпрос. То има БМВ-та , Голфове Втек вие хонда няма да има ) Колега погледни тук: http://forums.hondabg.com/index.php?showforum=29 Редактирано 12 Август, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eXb0y 4 #4 Отговорено 12 Август, 2010 (Редактирано) Всяка Хонда е: 1-во - 16В Двувалка (щом са 16 клапана) 2-ро - Винаги са Втек. (да ли само надпис или има и системата е друг въпрос)незнам за двувалките, но сега портваме В-ТЕК глава и е едновалова с 16 вентила Редактирано 12 Август, 2010 от eXb0y Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 12 Август, 2010 Хм, сигурен ли си че е едновалка ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 12 Август, 2010 (Редактирано) незнам за двувалките, но сега портваме В-ТЕК глава и е едновалова с 16 вентилаНе моо да е изтина моята е 12винтила и е с вал и половина .колега нещо бъркаш не моо да 16в .Как я портвате като мен от снимката в подписа ми???П.п ЗА вратата наскоро на един френд я зехме за 70 лева компле. Редактирано 12 Август, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eXb0y 4 #7 Отговорено 12 Август, 2010 Хм, сигурен ли си че е едновалка ?? все пак ми е в гаража и знам как изглежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eXb0y 4 #8 Отговорено 12 Август, 2010 незнам за двувалките, но сега портваме В-ТЕК глава и е едновалова с 16 вентилаНе моо да е изтина моята е 12винтила и е с вал и половина .еми и да не ти се вярва такова е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #9 Отговорено 13 Август, 2010 Бях чувал за такова чудо,но никога не съм виждал на живо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #10 Отговорено 13 Август, 2010 Всяка Хонда е: 1-во - 16В Двувалка (щом са 16 клапана) 2-ро - Винаги са Втек. (да ли само надпис или има и системата е друг въпрос) незнам за двувалките, но сега портваме В-ТЕК глава и е едновалова с 16 вентила Ванка, Терориста просто иронизира некомпетентността на създателя на темата... А останалите го подкрепят ама още не си схванал хумора на съфорумците няма смисъл да спориш защото всички, които са писали в темата знаят че В-тек мотора, за който става дума е 16 клапана на един вал и има втек.... Та в последствие и на теб взеха да се бъзикаш щото не схвана иронията на колегите към създателя на темата... А по темата в раздел продава части аксесоари има теми с морги можеш да се обадиш и да си намериш необходимите части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marin A. 0 #11 Отговорено 14 Август, 2010 Всяка Хонда е: 1-во - 16В Двувалка (щом са 16 клапана) 2-ро - Винаги са Втек. (да ли само надпис или има и системата е друг въпрос) незнам за двувалките, но сега портваме В-ТЕК глава и е едновалова с 16 вентила Ванка, Терориста просто иронизира некомпетентността на създателя на темата... А останалите го подкрепят ама още не си схванал хумора на съфорумците няма смисъл да спориш защото всички, които са писали в темата знаят че В-тек мотора, за който става дума е 16 клапана на един вал и има втек.... Та в последствие и на теб взеха да се бъзикаш щото не схвана иронията на колегите към създателя на темата... А по темата в раздел продава части аксесоари има теми с морги можеш да се обадиш и да си намериш необходимите части Благодаря за информацията.Извинявам се, защото наистина не е Vtec. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове